Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mai világban 25 évesen...

A mai világban 25 évesen teherbe esni és 26 évesen gyermeket szülni korainak számít?

Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 16:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

26 éves vagyok, idén töltöm a 27-et és már van egy 3 és fél éves kisfiam, szóval én még annyi sem voltam a kisfiam születésénél, mint amennyi idősen te szeretnél anyuka lenni.

Meg volt az alap a gyerekvállaláshoz, anyagi, érzelmi, kapcsolati és környezeti szinten, így fiatalon lettem anyuka. Azóta sem bánom egy perc erejéig sem, hogy akkor lettem anyuka, amikor az lettem.

2014. márc. 31. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem határ esett.
2014. márc. 31. 19:06
 13/20 A kérdező kommentje:

Esett? :D

A kor vagy az anyagi helyzet?

2014. márc. 31. 19:12
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
Én 23 évesen szültem, tervezett baba volt, esküvő után 1 hónappal már kismama voltam. 1 éves a kislányom és tervezzük a kistesót :) Ha minden jól megy, 25 évesen már kétgyerekes anyuka leszek :)
2014. márc. 31. 19:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Viszonyítás kérdése, hogy korai vagy sem, például azok az emberek akik között én mozgok szinte mind 30 körül vagy afelett vállalják az első gyereküket, így jön ki, egyetem, gyakorlat, utána jobb fizetés és gyerek. Magamból kiindulva 24 évesen befejeztem az egyetemet, hát érdekes lett volna ha rögtön utána a semmire már belekezdek a babaprojektbe. De mint írtad nálatok minden adott, akarjátok is, akkor igazából nincs értelme mire várni.
2014. márc. 31. 19:41
 16/20 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, aki azt mondja neked 30 év alatt nem vállalna,

1. vagy a saját anyagi helyzetéből indul ki és "savanyú a szőlő" alapon mondja ezt, őket sajnálom, hogy az állam nem teszi lehetővé nekik a 30 év alatti gyerekvállalást

2. vagy a tipikus szingli elvagyokénpasi nélkül is típus, valójában karrierista vagy egyszerűen csak éretlen akinek 30 évesen még szüksége van arra hogy "kiélje magát" és aki majd 40 évesen - ha nagy nehezen talál még abban a korban valakit aki komolyan megállapodna mellette - döbben rá hogy gyereket szeretne, csak épp abba nem gondol bele, hogy egy gyereket fel is kell nevelni, megélni az esküvőjét, az unokákat, nem pedig a nagyanyjának lenni, a 35 év feletti szülés egészségügyi kockázatairól nem is beszélve.

Ha tehetitek, vállaljátok be, amit leírtál, azok alapján minden adott egzisztenciálisan egy babónak :)

2014. márc. 31. 19:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem tartalak ehhez fiatalnak, pont ideális ez a kor. Én 22 vagyok, de magamat sem tartom már fiatalnak a babához.
2014. márc. 31. 20:07
 18/20 anonim ***** válasza:
24 évesen szültem, rendezett körülmények közé, számomra nem korai.
2014. márc. 31. 21:08
 19/20 anonim ***** válasza:
én 24 voltam mikor teherbe este,25 mikor szültem.Albérletben laktunk,de mikor megtudtuk,hogy jön a baba,építkezésbe fogtunk.2 éve voltunk akkor együtt mikor jött a lányunk.azóta eltelt megint 2 év.Minden rendben.
2014. ápr. 1. 08:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem számít korainak.

Más nézeteket vallok, nem szülnék ilyen későn.

28 hkm

2014. ápr. 3. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!