A mai világban 25 évesen teherbe esni és 26 évesen gyermeket szülni korainak számít?
26 éves vagyok, idén töltöm a 27-et és már van egy 3 és fél éves kisfiam, szóval én még annyi sem voltam a kisfiam születésénél, mint amennyi idősen te szeretnél anyuka lenni.
Meg volt az alap a gyerekvállaláshoz, anyagi, érzelmi, kapcsolati és környezeti szinten, így fiatalon lettem anyuka. Azóta sem bánom egy perc erejéig sem, hogy akkor lettem anyuka, amikor az lettem.
Esett? :D
A kor vagy az anyagi helyzet?
kedves kérdező, aki azt mondja neked 30 év alatt nem vállalna,
1. vagy a saját anyagi helyzetéből indul ki és "savanyú a szőlő" alapon mondja ezt, őket sajnálom, hogy az állam nem teszi lehetővé nekik a 30 év alatti gyerekvállalást
2. vagy a tipikus szingli elvagyokénpasi nélkül is típus, valójában karrierista vagy egyszerűen csak éretlen akinek 30 évesen még szüksége van arra hogy "kiélje magát" és aki majd 40 évesen - ha nagy nehezen talál még abban a korban valakit aki komolyan megállapodna mellette - döbben rá hogy gyereket szeretne, csak épp abba nem gondol bele, hogy egy gyereket fel is kell nevelni, megélni az esküvőjét, az unokákat, nem pedig a nagyanyjának lenni, a 35 év feletti szülés egészségügyi kockázatairól nem is beszélve.
Ha tehetitek, vállaljátok be, amit leírtál, azok alapján minden adott egzisztenciálisan egy babónak :)
Szerintem nem számít korainak.
Más nézeteket vallok, nem szülnék ilyen későn.
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!