Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érthető, hogy nem akarok...

Érthető, hogy nem akarok szülni ebbe az undorító világba?

Figyelt kérdés

Egyszerűen a hányinger kerülget, hogy milyen emberek léteznek.

Gyilkosságok, állatkínzások... Az én gyerekem ebbe nőjön fel???

Ebbe?? [link]

A szüleim képtelenek felfogni, hogy én ilyen világba nem fogok szülni... Érthető ez szerintetek vagy hülye vagyok?

2014. márc. 29. 20:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Ez a fő probléma, amit az utolsó kommentedben leírtál, emiatt hezitálok én is, nem amiatt, hogy rengeteg rossz ember él a világon, mert sajnos az sosem fog változni, rossz emberek mindig is lesznek, ezért kell jókat a világra hozni, hogy javítsuk az arányokat.
2014. márc. 29. 21:05
 12/35 A kérdező kommentje:

Nekem nem a pénz a fő probléma... "Megszoktam", hogy egy robot vagyok kb.

De az, hogy állatokat kínoznak, szerencsétlenek mit érezhetnek? És a megerőszakolt, megölt, áh, mindegy... Undorító, hánynom kell...

2014. márc. 29. 21:08
 13/35 anonim ***** válasza:

Én se akarok gyereket, de nem azért amit te felsoroltál.

Egyszerűen nem tudnék jó anyja lenni a gyerekemnek, és nem akarom hogy szenvedjen. Nekem nem való gyerek, és ennyi.

De ezért nem a világot okolom....

2014. márc. 29. 21:08
 14/35 A kérdező kommentje:
Én tudnék jó anya lenni, de így egyszerűen nem akarok. Hiába nevelnék egy ember-, állatszerető gyereket, ha aztán meg ennyi undorító van..
2014. márc. 29. 21:10
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Inkább kapd össze magad, és ne siránkozz. Aki akar, az tud jutni egyről a kettőre.

Tudod, van egy mondás, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

És mivel közhelyeket írsz, én is azzal tudok csak válaszolni. Az élet nagyon szép tud lenni, és sok csoda van benne. Azokat miért nem veszed észre?

2014. márc. 29. 21:11
 16/35 anonim ***** válasza:
Valaki definiálja a szebb/szép világot nekem.
2014. márc. 29. 21:14
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy te????????????
2014. márc. 29. 21:21
 18/35 anonim ***** válasza:
66%

" Hát a médiában pont, hogy semmit sem mutatnak ezekről! "

?

" Ha nem megy, akkor menj és szúrd le magad, nem lenne kár érted. "

?

Te nagyon beteg vagy. Ígérd meg nekünk, hogy tényleg nem szaporodsz.

2014. márc. 29. 21:24
 19/35 anonim ***** válasza:

"Valaki definiálja a szebb/szép világot nekem."

Ezt nem definiálni kell, hanem észrevenni. Menjél ki holnap a Margit szigetre vagy egy parkba, erdőbe, és nézz körül. Vagy hallgass meg egy szép Mozart darabot. A kettőt össze is kötheted.

Esetleg hallgasd meg Luis Amstrong What a Wonderfull World című dalát.

2014. márc. 29. 21:33
 20/35 anonim ***** válasza:

Tényleg észre lehet venni a szép dolgokat is, csak akarnod kell!

Engem az érdekelne, hogy miért hagyod, hogy ennyire hatással legyenek rád a rossz dolgok? És miért a médiával foglalkozol? A média arra játszik, hogy az emberek figyelmét elterelje a valódi problémákról. Én jó ideje nem nézek híradót, mert egyfolytában a gyilkosságok, csalások, politikai versengések undorító határtalansága ömlik belőle. Ha TV-zel, kapcsolj át az Animal Planetre vagy bármelyik más csatornára, ahol sokkal érdekesebb és kellemesebb dolgokat láthatsz. Ne hagyd, hogy a média uralja a gondolataidat!

2014. márc. 29. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!