Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érthető, hogy nem akarok...

Érthető, hogy nem akarok szülni ebbe az undorító világba?

Figyelt kérdés

Egyszerűen a hányinger kerülget, hogy milyen emberek léteznek.

Gyilkosságok, állatkínzások... Az én gyerekem ebbe nőjön fel???

Ebbe?? [link]

A szüleim képtelenek felfogni, hogy én ilyen világba nem fogok szülni... Érthető ez szerintetek vagy hülye vagyok?

2014. márc. 29. 20:49
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:

Az aberráltságnak sincs határa, nem elég, hogy kinyírják egymást, utána esznek is egymásból, élve eltemetnek állatokat, szrban-pisiben élnek egész életükben, agyonverik őket...

Milyen világ ez??

2014. márc. 29. 20:50
 2/35 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén? Hülye vagy. És valószínűleg még fiatalka is. Elég hányinger világ van manapság, de ez nem azt jelenti, hogy emiatt direktbe lemondok a gyerekvállalásról. Akkor még az esélyét sem adnám meg egy boldog életnek... ha már nekem nem volt túlzottan csodás, legalább neki ez adasson meg, én mindent meg fogok tenni. Gyilkosságok és állatkínzások pedig mindig is voltak, vannak és lesznek, ez nem korfüggő. Csak a média miatt szerzel tudomást róluk, ennyi. De persze a te döntésed, az én szememben hülye vagy, de ez van.
2014. márc. 29. 20:54
 3/35 A kérdező kommentje:

Hát a médiában pont, hogy semmit sem mutatnak ezekről!

Amúgy sem vagyok odáig a gyerekekért, de ha szebb világ lenne, szülnék. Nem tartom életcélomnak a gyereket.

2014. márc. 29. 20:56
 4/35 anonim ***** válasza:
97%
Régen is volt ilyen, csak nem volt internet, és nem folyt mindenhonnan.
2014. márc. 29. 20:57
 5/35 anonim ***** válasza:
92%
Akkor meg ne a világra fogd, hogy nem akarsz szaporodni. Így ne is tedd. Ennyi.
 6/35 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó kérdésedre a válasz:kemény. A világban valóban minden megtalálható, de attól még biztosíthatsz egy gyereknek normális családi hátteret és biztonságot. Mindenkinek más a sorsa... A véleményed meg még változhat, ezért nem hoznék ítéletet. :)
 7/35 anonim ***** válasza:
80%

Hát akkor ne keresgélj ezek után a neten és nem fogsz tudni róla. Problem?

És mint az első is mondta: rossz dolgok voltak, vannak és lesznek.

Ha mindenki ilyen idióta (lett) lenne, mint te, akkor az emberiség kihalt volna, már évezredekkel ezelött.

2014. márc. 29. 20:58
 8/35 A kérdező kommentje:

Persze, ha homokba dugom a fejem, akkor ezek nem is léteznek.

Gondolhattam volna, hogy ez itt egy BIRKAfarm. Már ha tudjátok, kik a birkák.

2014. márc. 29. 20:59
 9/35 anonim válasza:
32%

Érthető persze, csak nem az állatkínzás meg gyilkosság miatt, pusztán a rossz életminőség az ami rányomja a bélyegét arra hogy nem érdemes szülni.

Orbánék meg a többiek jól tönkre vágták az amúgy se túl jó létű országunkat, nem kellene hogy ezek után még szüljenek nekik.

2014. márc. 29. 21:01
 10/35 A kérdező kommentje:
Na igen, de ez a szememben a kisebb rossz. Annyiból áll az élet, hogy gürizünk, és ebből is csak a létfeltételeket teremthetjük meg.
2014. márc. 29. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!