Eddig 10 kg fogytam, még 50 kg-t akarok minimum, de félek, hogy túlságosan undorító lesz a bőröm. Mit csináljak?
Régebben rengeteg kérdést tettem fel a súlyommal kapcsolatban. 1 hónapja fogyókúrázom eddig 10 kg-t fogytam. Viszont már az eleje óta félek, hogy undorítóbb leszek fogyás után mint most (a bőröm miatt). Rettentően vissza fog ez a félelem és a motivációmat is elveszi. Sokszor úgy érzem, hogy inkább maradok ilyen. Mit csináljak?
163 kg voltam kb. 1 hónapja, most 154 vagyok. 20/F
HA tudod igazolni hogy a A BMI-d nagyszázalákban csökkent (nem tudom mennyi de nálad ez tuti játszik majd)
akkor a TB fizeti a műtétet
nem leszel undorítóbb dehogy :)
csak beszélj szépen a háziorvosoddal
Ezt egyedül csinálod?
Ha sportolsz mellé akkor nem fog lógni a bőröd. Fiatal vagy még, úgyhogy tud az alakodhoz alkalmazkodni.
Egyébként ha beírod google-be, hogy 'body transformation' akkor egy csomó képet hoz ki olyan fogyásokról is, ahol simán megvolt az 50 kg mínusz, mégsem lóg a bőrük.
Igyál sok folyadékot és kend a bőrödet testápolóval vagy babaolajjal, úgy könnyebben visszahúzódik.
Egyébként gratulálok a fogyásodhoz! Emlékszem a kérdésedre és reméltem, hogy belevágsz a fogyózásba. Örülök, hogy így döntöttél. Csak így tovább!
Nem akarok én sem kés alá feküdni, pont, ezért tettem fel a kérdést. Sajnos teljesen nem tudtam megváltoztatni az étrendem. A lehetőségeimhez mérten változtattam meg az étkezési szokásaimat. Ez mellett mindennap mozgok és próbálok sokat inni.
Én is gondoltam ezekre a pihenős időintervallumokra. Ill. majd szeretnék kollagén port, ill. multivitamin is venni csak egyenlőre nincs rá pénzem. Kenni is fogom a bőröm, főleg mell és hastájékon.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!