Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 év körüli kisgyereketeknek...

5 év körüli kisgyereketeknek kb hány anyajegye van? És nektek?

Figyelt kérdés

Mennyiben függ össze, hogy a szülőnek sok vagy kevés van, azzal, hogy mennyi van a gyereken?

Normális, hogy a fiamon néhány nincs egyben a bőr felszínével, hanem nagyon enyhén érzem is?

Nekem elég sok anyajegyem van, vannak kiállósak is is, a férjemnek viszont kevés. A fiamon pedig már legalább 20 van, de tulajdonképpen szép egyszínű, szabályos mindegyik.

Bőrgyógyászhoz gyereket is érdemes vinni? (Úgy ahogy felnőtteknek nem árt évenként a felülvizsgálat.)

2014. márc. 28. 07:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Lassan 6 éves lesz a lányom,neki is van 20-25 anyajegye.A hátan van egy ami enyhén kiemelkedik a bőrfelszínéről,voltunk bőrgyógyászaton,de nem mondták,hogy ez gond lenne.
2014. márc. 28. 07:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem sok van, voltak nagyon amik kiállóak voltak, azokat egyéb ok miatt le kellett szedni, fiam apján nem sok van, 5éves fiamon egy van, a hátán, nem kiemelkedő, pár mm-es csak!
2014. márc. 28. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:

4 éves a fiam, neki is olyan 20 körül van.

Többségük sík, és nem nagyobb egy gombostű-fejnél.

Nekem kifejezetten kevés van, aprók, csak egy 3D-s.

Férjemnek több van, de egyik sem veszélyes.

Viszont volt már melanóma a családban, így fokozottan ügyelünk a napfényvédelemre, és arra, hogy a kiállókat ne dörzsöljük ruhával, törülközővel stb.)

2014. márc. 28. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:

4,5 éves fiamon is van pár, nem számoltam már rég, de olyan 20 körül szerintem neki is van.

Neki a hajas fejbőrén van 1, egy a füle mögött a haja között, az arcán is vannak, az egyik kezén az ujja oldalán, az egyik lábán az ujjai között... szóval elég érdekes helyeken. Meg van még pár a testén.

Nekem sok van, de csak egy áll ki, az apjának nem sok van, viszont a fején van egy nagy szemölcse, ahol a gyereknek a haja között az anyajegye. Csak a gyereké sík.

2014. márc. 28. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!