Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok hogy zajlik egy...

Nálatok hogy zajlik egy átlagos délután? Miket csináltok együtt, családilag?

Figyelt kérdés

Mennyi időt töltötök tartalmasan a párotokkal?Mennyit foglalkozik a gyerekkel?

Azért kérdezem,mert kíváncsi vagyok,másoknál hogy zajlik ez,és hogy vajon csak én fújom fel a dolgokat,vagy tényleg kevés időt töltünk tartalmasan együtt.Férjem elég sokat játszik a telefonján,szinte folyamatosan,ha szólok,azt mondja,hogy de hiszen velünk van.Én úgy érzem,nem figyel eléggé.Igaz,kérésre játszik a babával (most lett 1 éves) néha magától is,valamint majdnem mindennap elmegyünk sétálni,de valami mégis hiányzik.Szóval érdekelne,hogy nálatok ez hogy működik?

2014. márc. 26. 19:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi az új válaszokat is!A fürdetés nálunk is közös feladat,az altatás is,de mindig én etetek.

Aki csak lepontozgatni jön megköszönném,ha abbahagyná,én minden választ hasznosnak értékeltem,mégis 60%okat látok..

2014. márc. 26. 22:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Hétköznap 6-6:30-ra ér haza. Megvárjuk a vacsival, együtt vacsizunk. Utána vagy ő fürdeti a gyerekeket és én készítem közben a másnapra a ruhákat, meg összepakolok vacsi után, vagy netezik kicsit, viszont már ő öltözteti valamelyik gyereket. Utána van kis hancur, bohóckodás. Van, amikor ő olvas nekik mesét (1,5 és 3,5 évesek), van hogy én. Utána viszont én altatom a gyerekeket, fél 9-től sajnos elég sokáig elhúzódik, addig pedig csinálhatja a hobbiját vagy netezik, olvas, fürdik stb. Ergo 2 órát vannak ébren a gyerekek, abból mondjuk 1-et fixen velük tölt a másik órában ahogy írtam, változó a program.

Egymásra alig van időnk. Mire vége a napnak, most is 10 után aludtak el, addigra már semmihez nincsen kedvem, vagy ő is elalszik. :-((

Viszont hétvégén szinte mindig közös program van. Általában már pénteken előre megfőzök, vagy szombaton kifőzdében eszünk. Vagy kiemgyünk a hévégi házba, vagy valahova kirándulni, rokonokat látogatni, vagy valamilyen rendezvényre, vagyis olyankor igyekszünk együtt lenni.

EGymásra "úgy", alig van idő. Hétvégén alvási időben, vagy ha valami csoda folytán a gyerekek időben elalszanak. Szerintem is baromi kevés ez az idő, de még mindig jobb, mint az olyanoknak, mint pl. itt az egyik válaszolónak, akinek szakács a férje.

2014. márc. 26. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!