Nálatok hogy zajlik egy átlagos délután? Miket csináltok együtt, családilag?
Mennyi időt töltötök tartalmasan a párotokkal?Mennyit foglalkozik a gyerekkel?
Azért kérdezem,mert kíváncsi vagyok,másoknál hogy zajlik ez,és hogy vajon csak én fújom fel a dolgokat,vagy tényleg kevés időt töltünk tartalmasan együtt.Férjem elég sokat játszik a telefonján,szinte folyamatosan,ha szólok,azt mondja,hogy de hiszen velünk van.Én úgy érzem,nem figyel eléggé.Igaz,kérésre játszik a babával (most lett 1 éves) néha magától is,valamint majdnem mindennap elmegyünk sétálni,de valami mégis hiányzik.Szóval érdekelne,hogy nálatok ez hogy működik?
Köszi az új válaszokat is!A fürdetés nálunk is közös feladat,az altatás is,de mindig én etetek.
Aki csak lepontozgatni jön megköszönném,ha abbahagyná,én minden választ hasznosnak értékeltem,mégis 60%okat látok..
Hétköznap 6-6:30-ra ér haza. Megvárjuk a vacsival, együtt vacsizunk. Utána vagy ő fürdeti a gyerekeket és én készítem közben a másnapra a ruhákat, meg összepakolok vacsi után, vagy netezik kicsit, viszont már ő öltözteti valamelyik gyereket. Utána van kis hancur, bohóckodás. Van, amikor ő olvas nekik mesét (1,5 és 3,5 évesek), van hogy én. Utána viszont én altatom a gyerekeket, fél 9-től sajnos elég sokáig elhúzódik, addig pedig csinálhatja a hobbiját vagy netezik, olvas, fürdik stb. Ergo 2 órát vannak ébren a gyerekek, abból mondjuk 1-et fixen velük tölt a másik órában ahogy írtam, változó a program.
Egymásra alig van időnk. Mire vége a napnak, most is 10 után aludtak el, addigra már semmihez nincsen kedvem, vagy ő is elalszik. :-((
Viszont hétvégén szinte mindig közös program van. Általában már pénteken előre megfőzök, vagy szombaton kifőzdében eszünk. Vagy kiemgyünk a hévégi házba, vagy valahova kirándulni, rokonokat látogatni, vagy valamilyen rendezvényre, vagyis olyankor igyekszünk együtt lenni.
EGymásra "úgy", alig van idő. Hétvégén alvási időben, vagy ha valami csoda folytán a gyerekek időben elalszanak. Szerintem is baromi kevés ez az idő, de még mindig jobb, mint az olyanoknak, mint pl. itt az egyik válaszolónak, akinek szakács a férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!