Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok hogy zajlik egy...

Nálatok hogy zajlik egy átlagos délután? Miket csináltok együtt, családilag?

Figyelt kérdés

Mennyi időt töltötök tartalmasan a párotokkal?Mennyit foglalkozik a gyerekkel?

Azért kérdezem,mert kíváncsi vagyok,másoknál hogy zajlik ez,és hogy vajon csak én fújom fel a dolgokat,vagy tényleg kevés időt töltünk tartalmasan együtt.Férjem elég sokat játszik a telefonján,szinte folyamatosan,ha szólok,azt mondja,hogy de hiszen velünk van.Én úgy érzem,nem figyel eléggé.Igaz,kérésre játszik a babával (most lett 1 éves) néha magától is,valamint majdnem mindennap elmegyünk sétálni,de valami mégis hiányzik.Szóval érdekelne,hogy nálatok ez hogy működik?

2014. márc. 26. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%

Van egy 5 éves, és egy 9 hónapos.5:30-6 között ér haza. Játszik kicsit a gyerekekkel, majd eszik a naggyal, én megetetem a kicsit, majd amíg én eszek addig ő van a gyerekekkel. Beágyazunk, megfürdeti a nagyot, majd lefekszik vele, elaltatja, én addig megfürdetem, el altatom a picit.

Majd vagy Pókerezik, vagy sexelünk, vagy beszélgetünk. Mi külön alszunk, mert a kicsi kel éjjel enni, ezért én vele alszom egy szobában.

Szóval este egy óra van csak ketten közösen, de az van hogy csak fekszünk egymás mellett, s mind ketten a telóját netezünk, s néha egy egy témát megvitatunk. 6-10, vagyis 4 órát vagyunk együtt. Ebből 2 a gyerekekkel.

2014. márc. 26. 19:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtál,mindenkinek zöld kezet adok,és remélem senki sem jön lepontozgatni,mert engem tényleg mindenki válasza érdekel!
2014. márc. 26. 19:57
 3/12 anonim ***** válasza:
38%
1 éves lesz a babánk. Szoktunk együtt sétálni, biciklizni, játszótérre, néha barátokhoz közösen menni hétköznapokon is. Enni mindig külön szoktunk, mert amíg egyikünk vacsorázik, addig a másik a babával van. Vacsora után is többnyire mindhárman együtt vagyunk a gyerekkel a szobában játszunk, közben beszélgetünk más dolgokról is. pl. munka, tervek, vagy csak úgy dumálgatunk. A fürdetés is közösen zajlik, az jó móka. Azután altatni én szoktam, addig ő általában fürdik, netezik, esetleg tévézik. Ha elaludt a baba, akkor még kicsit dumálgatunk, tévézünk, ritkán szex, mert azt este nem annyira szoktunk, inkább máskor csináljuk. Máskor meg alszunk elég hamar. Néha szoktam netezni ilyenkor, ők már alszanak. A hétvége változó. Néha pont, hogy többet vagyunk együtt, mert csinálunk valami programot is, néha meg pont akkor vagyunk együtt kevesebbet, mert akkor van idő elvégezni nagyobb dolgokat neki és nekem is. Egyikünk mindig a babával van, hogy a másik tudjon haladni a saját területével, dolgával. Mindketten szeretünk vigyázni rá, játszani vele. Mivel még kicsi a gyerekünk és nem szívesen hagyjuk másnál, inkább visszük magunkkal mindenfelé. Na és talán abból van kicsit kevés, amikor kettesben vagyunk. Ez persze nem panasz, csak tény. :) Kb. ez jut az eszembe.
2014. márc. 26. 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

Nálunk 8:30-kor megy el, és éjfélre ér haza. Heti 1 szabadnapja van! Most úgy volt, lesz 2 egy heten, de megint nem:-(

Nagyon nehezen bírom, lelkileg és testileg is:-(

Már kezd elegem lenni, pedig csak 6 hónapos a kislányunk.

2014. márc. 26. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Hol, mit dolgozik? Az nagyon rossz lehet.
2014. márc. 26. 20:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Szakács! Van, hogy 0:30-ra ér haza. Nem is lenne úgy bajom, ha fixre lenne heti 2 szabadnapja, de nincsen:-( Mindig minden közejön... Most a kollégája lett sajnos beteg. Így e heten nem lesz itthon.

Kedden volt szabadnapos, legközelebb csak jövőhét kedden. Addig végig egyedül....

2014. márc. 26. 20:42
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
Ja, amikor van az a ritkaság, hogy szabadnapos, akkor is pihen. De akkor foglalkozik a gyerekkel. Közös program nincsen. Eddig sehol nem voltunk 6 hónap alatt. Amikor szabadnapos, akkor nekem takarítanom kell. De jó lenne, ha este 6-7-8r itthon lenne:-( De ez soha nem lesz úgy...
2014. márc. 26. 20:46
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Fél 5 körül jön, hazahozza a nagyot (4 múlt) az oviból, vagy vigyáz a kicsire (1,5 éves) amíg én elmegyek. Most hogy jó idő van, kimennek a kertbe, én addig főzök-takarítok-vasalok vagy nézek ki a fejemből. Fél7 vacsora a gyerekeknek, néha együtt eszünk négyen. Tegnap ovi után elvittük a gyerekeket tornázni, ez hetente 1x van. 8-kor fürdés, mind a két gyereket ő fürdeti, a nagyot igazából csak felügyelni kell. Szombaton a nagyobbnak spotfoglalkozása van, oda szoktunk mind a négyen elmenni, jó látni. De összességében ahogy hazajön a munkából, amíg a gyerekek ágyba nem kerülnek, velük foglalkozik. Aztán majd utána dolgozik meg netezik.
2014. márc. 26. 21:11
 9/12 anonim ***** válasza:
42%

4 éves a gyerek. 4-5 között érek érte az oviba, mostanában sok a túlóra sajnos...

kettesben játszóterezünk, vásárolunk, sétálunk, főzünk, fürdünk, vacsizunk, játszunk... férjem 8 körül ér haza, rá 5 percre megyünk a szobába mesét olvasni. persze azt ő nem, mert szerinte én jobban tudok olvasni (ne kérdezd, hogy ez mit jelent), de a kakaót megcsinálja és behozza a gyerkőcnek.

hetente 2x-3x ő viszi oviba (de felöltöztetni nem tudja, bár a gyerek fel tud, de azért felkelt, pedig még fél órát aludhatnék).

hétvégén tényleg foglalkozik vele, elmennek biciklizni vagy apósomhoz kimennek....

most férjem már alszik, gyerkőc még nem pilledt el ezért én még netezek :) szóval nálunk ez a tartalmas együttlét... hallgathatom ahogy horkol :P

2014. márc. 26. 21:19
 10/12 anonim ***** válasza:
42%
nálunk már nagyobbak a gyerekek, 3 és 5 évesek. férjem hétfő reggel 5-kor megy és péntek délután 4-kor jön. aznap ő megy értük az oviba, én kb fél 5- re érek haza. most hogy jó az idő, kb 6-ig kint vagyunk, gyors vacsi készítés, addig játszanak. ilyenkor örülnek apának nehezen jutunk el fürödni, aludni. kb fél 10-re kidőlnek, utána van időnk egymásra. energiánk nem mindig :-( szombat, vasárnap igyekszünk sokat együtt lenni, de nekem főznöm, házimunkát is meg kell csinálnom. meg mindig akad férjemnek is elintéznivalója. délutánra szoktunk családi programot csinálni, pl játszóterezés, biciklizés, cukrászda.
2014. márc. 26. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!