Dm bababonusz kezdocsomagban nektek sem volt kuponfuzet?
Figyelt kérdés
Ma valtottam ki az ikreimre es meglepodve tapaszlom, hogy nem volt egyik kezdoszettben sem kuponfuzet.
Szoval, akkor most mar nem is adnak 0 - 6 hosat?
2014. márc. 26. 19:09
1/8 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy amikor még terhesen elkészítettem a kártyám akkor ott a boltban kellett valamit regisztrálnom majd a gép kinyomtatott valami cetlit azt odaadtam a pénztárosnak ő adott egy kupon füzetet és egy kis csomagot (pelenka, egy krém). Ez a füzet 0-6 hónapig van, és azt mondta a pénztáros , hogy majd ha 6 hónapos lesz a fiam küldenek postán még egy kuponfüzetet. 4 hónapja szültem, kb. 6 hónapja váltottam ki az első füzetet.
2/8 anonim válasza:
Nekem van egy kezdőcsomagos kuponom, holnap kiváltom és leírom mi volt benne
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :)
2014. márc. 26. 19:50
4/8 anonim válasza:
Kb. 1 hónapja váltottam ki, kaptam kuponfüzetet.
5/8 anonim válasza:
januárban váltottam ki,én is kaptam.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Kettes válaszoló vagyok.
Kiváltottam és volt benne egy baba az autóban matrica, egy gabi popsikrém-minta, egy persil folyékony mosószer-minta, és egy Gabis szórólap. Ennyi.
Ma megkaptam a 2 hónapos kisfiam után a kuponfüzetet. 0-12 hóig van már.
Kislányom 2,5 éves, vele a következők voltak. 0-6 hó, 6-12 hó, 12-18 hó, 18-24 hó, 24-36 hó.
Úgy látszik ezt is ritkábban fogják küldeni
7/8 anonim válasza:
A lényeg, hogy van kupon füzet, de a legegyszerűbb ha bemész a boltban és rákérdezel.
8/8 anonim válasza:
Hatos vagyok. A kezdőcsomagban nincs kuponfüzet!
A 0-12 hónapos kuponfüzetet postán kaptam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!