Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt aki saját boltjába ment...

Volt aki saját boltjába ment vissza dolgozni, és vitte magával 2 év körüli gyerekét minden nap?

Figyelt kérdés

Adódott egy lehetőség, amivel érdemes lenne élni, a lányom pont két éves lesz, mikor kezdhetnék. Bölcsire is van lehetőség, de akár arra is, hogy velem legyen a boltban. Lenne hatul ágya, játszó sarok, vidéki virágbolt lenne, tehát nem egy stresszes munkahely.

Nem tudom mi lenne jobb megoldás, kíváncsi vagyok, más volt-e így, hogy vihette magával a gyereket a munkahelyére, és milyen volt?

2014. márc. 22. 14:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mindenkinek más a véleménye. :)

Talán mindkettő lehet jó megoldás, csak nem tudom számunkra melyik lenne jobb.

Még van pár hónapunk eldönteni.

2014. márc. 22. 15:16
 12/15 anonim ***** válasza:

én nem vinném magammal. sokkal jobb ha játszat a többiekkel, rendes napirendet tartanak neki, kiviszik a friss levegőre, nem is keveset...

ha meg beteg, nyilván be tudod vinni ha van ott saját kis játszósarka.

de ha a betegségeket nézem, nem értem a gondodat. 3 évesen megy oviba, akkor majd elkap mindent, és ugyan ott leszel mint ha most kapna el mindent és majd az oviban már nem hiányozna sokat. szóval ez a betegség dolog ezzel nincs elkerülve, csak tolod magad előtt

2014. márc. 22. 15:39
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem érdemes tenni egy-két próbanapot a boltban és meglátod mennyire van el ott, ha úgy érzed unatkozik akkor meg megpróbálni a bölcsit. Én gyerekként szünetekben mentem az apukámmal dolgozni, nagyon szerettem. Rajzolgattam, játszottam, jól elvoltam, pedig ő csak ebédidőben tudott foglalkozni velem. Attól is függ milyen a gyereked. Én először megpróbálnám a boltot (egy virágboltban tényleg szokott pangás lenni).
2014. márc. 22. 15:48
 14/15 anonim ***** válasza:
A rokonságban van virágboltos. Soha nincs egy szabad napjuk sem (hétvégén is vannak temetések, ünnepnapokon meg ugye sok csokrot rendelnek) tehát a gyerekkel se lenne egy szabad hétvégéd sem. Ráadásul az évek múlásával egyre többféle virág és virágpor allergia jön ki rajtuk, kisgyereknek se hiszem hogy jót tesz.Ezenkívül én veszélyesnek is tartom, ott a sok drót, fenyő stb...A levegő is sokszor áporodott, hiába szellőztetnek, ott párolog a sok víz, amiben ki tudja mi oldódott ki a virágokból. Ahol meg csak óránként 1-2 vevő téved be, az a bolt nem soká lesz nyitva... Virágbolt szerintem nem gyereknek való.
2014. márc. 22. 20:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Húgom virágboltos

Reggel 6ra megy és este 6ig van.

Ha temetés vagy ballagás van, akkor hajnalig dolgozik. Neki 5 éves a kisfia és elég keveset látja. El nem tudnám képzelni hogy ott legyen bent a kisfia.

Azért a virágbolt nem írószer

2014. márc. 22. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!