Volt aki saját boltjába ment vissza dolgozni, és vitte magával 2 év körüli gyerekét minden nap?
Adódott egy lehetőség, amivel érdemes lenne élni, a lányom pont két éves lesz, mikor kezdhetnék. Bölcsire is van lehetőség, de akár arra is, hogy velem legyen a boltban. Lenne hatul ágya, játszó sarok, vidéki virágbolt lenne, tehát nem egy stresszes munkahely.
Nem tudom mi lenne jobb megoldás, kíváncsi vagyok, más volt-e így, hogy vihette magával a gyereket a munkahelyére, és milyen volt?
Mindenkinek más a véleménye. :)
Talán mindkettő lehet jó megoldás, csak nem tudom számunkra melyik lenne jobb.
Még van pár hónapunk eldönteni.
én nem vinném magammal. sokkal jobb ha játszat a többiekkel, rendes napirendet tartanak neki, kiviszik a friss levegőre, nem is keveset...
ha meg beteg, nyilván be tudod vinni ha van ott saját kis játszósarka.
de ha a betegségeket nézem, nem értem a gondodat. 3 évesen megy oviba, akkor majd elkap mindent, és ugyan ott leszel mint ha most kapna el mindent és majd az oviban már nem hiányozna sokat. szóval ez a betegség dolog ezzel nincs elkerülve, csak tolod magad előtt
Húgom virágboltos
Reggel 6ra megy és este 6ig van.
Ha temetés vagy ballagás van, akkor hajnalig dolgozik. Neki 5 éves a kisfia és elég keveset látja. El nem tudnám képzelni hogy ott legyen bent a kisfia.
Azért a virágbolt nem írószer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!