Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismeritek a spar saját márkás...

Ismeritek a spar saját márkás virslijét? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Tudom,alapból nincs jó virsli...de nézegettem az összetevőit,43% pulyka és 43 % csirke hús,ami nem is olyan rossz nem?persze van még benne más is.

Sokan alapból ellene vannak a saját márkás cuccoknak,pedig nem olyan rosszak...

2014. márc. 19. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak nézz rá, olyan fehér, mint az angol csajok. Lehet, hogy sok saját márkás cucc nem rossz, de ez igen.
2014. márc. 19. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Amiről írsz virsli, szerintem egész jó összetételű, vettem már, de nekem nem ízlik annyira. Pl a sertés virslijük sokkal finomabb, de abban sajnos kevesebb a hús, úgyhogy leszoktunk róla, mióta a lányom is virsli rajongó.

Azóta vagy Lidl-Aldi virsliket veszek, 90% hústartalom körülieket veszek csak, vagy ami még nagyon bejött az a Wiesbauer egyik sertésvirslije, annak is ilyen magas a hústartalma, csak 1 kg-os csomagban árulják, legalábbis olyan vettem Tescoban...az az abszolút kedvencem, ára sem vészes, bár az általad említett Spar virslivel nehéz versenyezni, mert az valószínűtlenül olcsó...ahhoz képest, hogy tényleg ilyen magas a hústartalma...

2014. márc. 19. 15:43
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi 2.,tényleg arról beszélek.

Nem eszünk nagyon gyakran virslit, és ez ízlik is.Leginkább feltétnek szoktam pl finomfőzelékre.Szerintem sem rossz a húsösszetétele.

És olcsóbb kategória,de azért nem a legolcsóbb, 1000 ft fölött van kilója, csak mivel 250 g-os kiszerelésben árulják nem kell egyszerre sokat venni/kifizetni.

2014. márc. 19. 15:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Aldiba,Lidlbe,Tescoba nem nagyon járunk,már megnéztem mindent a környékünkön,de ez tűnik a legjobbnak.Ja meg leveles tésztába szoktuk még tekerni,úgy megsütni,úgy a gyerekek is nagyon szeretik:)
2014. márc. 19. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Eddig a legjobb virslit a Lidlben és Aldiban vettem, majdnem 90% hústartalommal. (Láttam már 15%-os hústartalmú virslit is, hogy abban mi a maradék 85%, abba inkább nem gondolok bele).

A válasz: nézd meg, hogy miből áll, aszerint dönts!

2014. márc. 19. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
43% pulyka és 43 % csirke hús az elég jónak számít. Ha még az íze is jó, jó a fűszerezése, akkor én vennék. Így, hogy írtad, meg is kóstolom holnap :)
2014. márc. 19. 17:20
 7/7 A kérdező kommentje:

én is olyat vennék,de csak virsliért nem megyünk aldiba/lidlbe:)

15%os hústartalom???az durva...

kedves utolsó,s-budgetes csomagolásban van,3 nagy db virsli:) (tényleg nagy, 3 évesem is max 1-et eszik meg belőle)

[link]

2014. márc. 19. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!