Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt aki saját boltjába ment...

Volt aki saját boltjába ment vissza dolgozni, és vitte magával 2 év körüli gyerekét minden nap?

Figyelt kérdés

Adódott egy lehetőség, amivel érdemes lenne élni, a lányom pont két éves lesz, mikor kezdhetnék. Bölcsire is van lehetőség, de akár arra is, hogy velem legyen a boltban. Lenne hatul ágya, játszó sarok, vidéki virágbolt lenne, tehát nem egy stresszes munkahely.

Nem tudom mi lenne jobb megoldás, kíváncsi vagyok, más volt-e így, hogy vihette magával a gyereket a munkahelyére, és milyen volt?

2014. márc. 22. 14:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk egy papírboltban van ott a kislány a tulajjal, van neki egy sarok elkerítve, ott játszik, alszik, jól elvan.
2014. márc. 22. 14:25
 2/15 anonim ***** válasza:
53%

Eszembe nem jutna vinni még oda sem, ahová te mész.

Inkább bölcsibe vinném, ott fejlődik, vannak foglalkozások, udvaron vannak és vannak társak.

Míg a munkahelyeden te lennél és nem tudsz vele rendesen foglalkozni. A te esetedben a munkahelyen dolgozol és nem tudsz a gyerekkel foglalkozni.

Nem is értem, milyen elvetemült ötlet ez

2014. márc. 22. 14:25
 3/15 A kérdező kommentje:

Ugyanazt a foglalkozást meg tudnám neki adni ott is, mint itthon, itthon is végzek munkát, házimunka a neve! A vevőkkel való foglalkozás ott nem lenne több idő, mint itthon a házimunka.

Ugyanakkor az is igaz a bölcsi előnyeire, amit írtál, csak attól félek, hogy nem menne könnyen a beszoktatás, mert nagyon anyás, és félős is.

2014. márc. 22. 14:37
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon jó ötlet. Inkább veled legyen, mint vadidegen nőkkel. Gondolom nem percenként fognak jönni a vevők, úgyhogy simán tudsz majd vele foglalkozni. Két éves gyerek nem hiszem, hogy annyire igényelné már a gyerektársaságot.
2014. márc. 22. 14:38
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk (vidék) az egyik kisboltban van az eladóval a 3 éve fia, de már nagyon régóta behordja. Sztem a település egyik legközvetlenebb gyereke lett belőle, szóba áll a vevőkkel, megkérdezi, h mit akarok venni, kikérdez...

most kezdte az ovit, fél napos, másik fele a boltban. nem volt gond a beszokatással, mert megszokta, h emberek között van, és nem csak az anyja létezik.

2014. márc. 22. 14:40
 6/15 Jégtánc ***** válasza:
65%
Jön a jó idő.Hol fog játszani,homokozni,pancsolni?Mikor lesz friss levegőn?Nem túl bódító egy kisgyereknek a tömény virágillat nap,mint nap?
2014. márc. 22. 14:51
 7/15 Jégtánc ***** válasza:
Hol fog enni? Meg tudod ezeket a dolgokat is oldani?
2014. márc. 22. 14:54
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Hány órában lennél bent?

Amúgy szerintem egy 2 éves még jobban értékelné,ha az anyukájával tud lenni...arról nem beszélve,hogy ha bölcsibe adod akkor nagyon szanszos,hogy eleinte sokat lesz beteg,akkor azt is meg kell oldani...

Ha úgy érzed kivitelezhető,hogy veled legyen(és mellette más inger is éri majd)akkor szerintem ez sokkal jobb mint a bölcsi!

2014. márc. 22. 14:57
 9/15 A kérdező kommentje:

Igen, úgy vinném be, hogy minden biztosítva legyen, ami itthon, alvás, evés, játékok. Egy virágboltban pedig ezer dolog van, amit biztonságosan a kezébe lehet adni, amivel bogarászhat, pakolászhat. Egyetlen dolog, hogy a kinti játék nem lenne jól megoldva.

Azt még nem tudom pontosan, hogy hány órát dolgoznék.

Lehet, hogy az lesz, hogy meg kéne próbálni a bölcsit, és ha nem megy, akkor marad velem. De akkor meg tényleg ott van a betegeskedés.

Nem tudom melyik a jobb megoldás. :(

2014. márc. 22. 15:07
 10/15 Jégtánc ***** válasza:
Nem biztos hogy beteg lesz.Nem kell abból kiindulni.Otthon is megbetegedhet,akkor mi lesz? Szerintem próbáljátok meg nyugodtan a bölcsit,lehet hogy a lányodnak tetszene a kezdeti nehézségek után.Ha egyáltalán lesz olyan.
2014. márc. 22. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!