Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a páromnak...

Hogyan mondjam meg a páromnak úgy hogy megértse?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok de örökbe szeretném adni. Amikor mondom neki akkor folyton azt mondja hogy ne mondjak ilyen hülyeséget. Pedig tényleg örökbe szeretném adni
2014. márc. 17. 17:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10essel egyet értek!
2014. márc. 17. 19:27
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

8-as vagyok.

Szóval apuka miért nem nevelheti fel?

2014. márc. 17. 19:28
 13/16 anonim ***** válasza:
A hetes válaszolnak van igaza. Ha valaki a közvetlen családból gondját tudja és akarja viselni, nem adható örökbe másnak, amíg ők erről a jogukról le nem mondanak l. Ha letagadod hogy a párod az apja, kérhet ő is apátság vizsgálatot. Te meg majd fizeted a gyerektartást.
2014. márc. 17. 20:47
 14/16 anonim ***** válasza:
szóval apasági. Nem apátsági.
2014. márc. 17. 20:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem értem, ha úgyis megszülöd és a párod felnevelné, miért adnád örökbe? Az apának ugyanannyi joga van a kicsihez, mint neked. Kis túlzással ez olyan, mintha úgy lenne terhes a nő, hogy a férfi nem akarja, de közli, hogy nem baj, örökbe adjuk.

Vállalná, hogy egyedül is felneveli?

2014. márc. 17. 20:50
 16/16 anonim ***** válasza:
ha te nem akarod fel nevelni add oda az apjának jóga van hogy ő is felnevelhesse. de mért nem védekeztetek? biztos meg változik a véleményed ha meg látod az uh illetve mikor majd el kezd rugdalni vagy mikor a kórházban szülés után oda adják hogy fogd meg és nézd meg.
2014. márc. 18. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!