Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a páromnak,...

Hogy mondjam el a páromnak, hogy babát szeretnék tőle?

Figyelt kérdés
Neki már vannak gyerekei, és nem is fiatal már. De tudom, hogy apának szuper lenne, csak szerintem ő nem tervez babát. Mit tegyek?
2013. okt. 26. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Erről akkor kellett volna beszélni, amikor összejöttetek.

Ha már nem fiatal, akkor nem valószínű, hogy akarna még egy gyereket.

2013. okt. 26. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Amikor bennem megérett az érzés, akkor este megvártam, míg a férjem jött lefeküdni az ágyba, odabújtam a sötétben és annyit mondtam: "Kisbabát szeretnék tőled."

Csend lett, majd azt mondta: "Rendben." :)

Most várjuk a kisfiúnkat.

Én azt gondolom, légy őszinte, egyenes, és nyílt. Ezt a témát nem lehet célozgatásokkal megbeszélni, a babát mindkettőtöknek akarnia kell!

Sok sikert! :)

2013. okt. 26. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Mennyire nem fiatal,ha szabad kérdezni? Az én férjem 42 töltötte az idén év elején. Most 25 hetes kismama vagyok. Az elsőnél egyszerűen meg beszéltük,hogy szeretne ő is én is és már csináltuk is:)))
2013. okt. 26. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!