Hogyan mondjam meg a páromnak úgy hogy megértse?
Csodálkozol hogy nem ért meg?
Egyébként meg kamu a kérdés.
"Drágám/édesem/nyuszika/Józsi (a megfelelőt mondd) én ezt a gyereket nem fogom felnevelni. Örökbe szeretném adni. Ha te meg akarod tartani, nem állhatok az utadba, de én nem veszek részt az életében miután megszületett."
Ugye tudod hogy ezt nem fogja túlélni a kapcsolatotok?
le leszek pontozva...
de ha nem szereted már most ezt a gyereket, akkor inkább menj abortuszra.
főleg, hogy rendezetlen a párkapcsolatod, nem éltek együtt, nincs pénzetek....
utána még van esélyed új életre, és kívánom, hogy sikerüljön is!
nem is értem hogy gondolod. ő az apa, ha ő nem akarja, akkor te nem tudod örökbe adni.
nem kell itt leleményeskedni, hogyan csavard a modatot, úgyis neki lesz igaza. te szépen elköltözöl miután megszülted a gyereket, ők meg boldogan élnek majd nélküled. a gyerektartást meg persze fizetheted.
ez van, ez a törvény, és szerintem nagyon rendben is van!
Azért ez vicc komolyan..
Ha most a kérdező abortuszra készülne, akkor már 80 komment jött volna az abortusz ellenesektől, hogy adja inkább örökbe..így meg hogy örökbe akarja adni, inkább menjen abortuszra, meg egy szívtelen dög!!! :O
Végre valaki aki nem eldobni akarja azt a gyereket, hanem jobb életet biztosítani neki, amit ő nem tud megadni..!Most teljesen mindegy miért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!