Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a páromnak...

Hogyan mondjam meg a páromnak úgy hogy megértse?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok de örökbe szeretném adni. Amikor mondom neki akkor folyton azt mondja hogy ne mondjak ilyen hülyeséget. Pedig tényleg örökbe szeretném adni
2014. márc. 17. 17:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
12%

Csodálkozol hogy nem ért meg?

Egyébként meg kamu a kérdés.

2014. márc. 17. 17:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

"Drágám/édesem/nyuszika/Józsi (a megfelelőt mondd) én ezt a gyereket nem fogom felnevelni. Örökbe szeretném adni. Ha te meg akarod tartani, nem állhatok az utadba, de én nem veszek részt az életében miután megszületett."

Ugye tudod hogy ezt nem fogja túlélni a kapcsolatotok?

2014. márc. 17. 17:48
 3/16 A kérdező kommentje:
Tudom jól hogy nem tudnám szeretni a gyereket és nem is szeretném. A másik hogy következő évben megyek albérletbe és sajnos csak azért ilyen sokára mert most nincs pénz rá. De ő így is azt mondja hogy hülyeséget ne mondjak nem fogom örökbe adni.
2014. márc. 17. 17:53
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Most mi vaaan?nem együtt laktok?vagy egy év mulva fogtok?ha meglátod ugy se tudnád ezt mondani h nem szereted a pár perces gyerekedet....
2014. márc. 17. 18:15
 5/16 anonim ***** válasza:
40%

le leszek pontozva...

de ha nem szereted már most ezt a gyereket, akkor inkább menj abortuszra.

főleg, hogy rendezetlen a párkapcsolatod, nem éltek együtt, nincs pénzetek....

utána még van esélyed új életre, és kívánom, hogy sikerüljön is!

2014. márc. 17. 18:20
 6/16 A kérdező kommentje:
5 éve együtt élünk de tönkre ment a kapcsolatunk és ezért megyek albérletbe. Minek mennék el megölni a gyereket ha örökbe is adhatom????
2014. márc. 17. 18:27
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

nem is értem hogy gondolod. ő az apa, ha ő nem akarja, akkor te nem tudod örökbe adni.

nem kell itt leleményeskedni, hogyan csavard a modatot, úgyis neki lesz igaza. te szépen elköltözöl miután megszülted a gyereket, ők meg boldogan élnek majd nélküled. a gyerektartást meg persze fizetheted.

ez van, ez a törvény, és szerintem nagyon rendben is van!

2014. márc. 17. 18:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod örökbe adni? Az apuka szerinted miért ne nevelhetné? Te úgysem maradsz vele.
2014. márc. 17. 18:38
 9/16 A kérdező kommentje:
mert tudom hogy nem fogom szeretni és nem is akarom felnevelni
2014. márc. 17. 19:04
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

Azért ez vicc komolyan..

Ha most a kérdező abortuszra készülne, akkor már 80 komment jött volna az abortusz ellenesektől, hogy adja inkább örökbe..így meg hogy örökbe akarja adni, inkább menjen abortuszra, meg egy szívtelen dög!!! :O

Végre valaki aki nem eldobni akarja azt a gyereket, hanem jobb életet biztosítani neki, amit ő nem tud megadni..!Most teljesen mindegy miért..

2014. márc. 17. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!