Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Narkós anya kikészülve, a...

Narkós anya kikészülve, a lányával. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
[link]

2014. márc. 10. 15:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

szegény kislány!

nagyon szomorú, hogy így el tudja magát hagyni ez az "anya".

ha ilyet látok, lelkiismeretfurdalásom támad, hogy néha elszívok egy sima cigit.

2014. máj. 26. 10:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kemény. Csak azt nem értem, csomó ember végignézte, miért nem hívtak rá mentőt???? Ilyenek az emberek...gyönyörű. Az anyától meg elvenni a kislányt, mert ez drogos.
2014. máj. 27. 08:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Azok sem különbek, akik mindezt végignézték és nem segítettek.
2014. júl. 29. 07:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Abban igazad van, hogy sajnos a kislány ehhez már hozzá lehet szokva, mert nem volt megrémülve. Viszont szerintem olyan nagyon nem lehet ez kirívó eset arrafelé, mert ahogy elnéztem az emberek sem csodálkoztak, tök simán kerülgették. Az biztos, hogy el kéne venni tőle a gyereket, a nő azt se tudja, hol van, nem tud magáról, mégis hogy a fenébe gondoskodhat így a kislányról, hogy nevelheti, milyen példát mutat neki, ha vélhetőleg rendszeresen így néz ki. Szegény gyerek már így is látott eleget, minél előbb el kéne tőle venni, nem alkalmas gyereknevelésre.
2014. júl. 29. 11:12
 15/19 A kérdező kommentje:

# 14/14

Teljes mértékben igazad van!

2014. aug. 3. 01:11
 16/19 A kérdező kommentje:

Itt egy másik video, hasonló eset :

[link]

2014. aug. 3. 01:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Ba*ki,ez nagggggyon durva!Orosz eredetű,mi?!Szerintem ott ez nem nagy ügy.Nálunk nem úszná meg(szerintem).3 gyerekes
2014. aug. 5. 18:18
 18/19 A kérdező kommentje:

# 17

Igen, nagyon kegyetlen.

2014. aug. 13. 17:19
 19/19 anonim válasza:

Nagyon durva. Jézusom, börtönbe vele a gyereket meg elvenni.

Nem tudsz esetleg több ilyen videót?

2015. okt. 19. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!