Narkós anya kikészülve, a lányával. Mi a véleményetek erről?
Hát nem tudom, erre nem találok szavakat.
A kislány jó esetben korán felnő = nem lesz normális gyerekkora vagy rosszabb esetben ő is narkózni fog.
Így gondolom én is.
Pedig ilyen ez.
Alkoholtól, ugyan már. Elhiszem ismeretlen lehet annak, aki nem érintkezett semmilyen formában még ilyen környezettel.
Először is a gyerek egyáltalán nincs megrémülve, tehát megszokott jelenség lehet nála, közepe tájt játékosan odahajol hozzá, hogy anya ébresztő.
Anyja betegségével is tisztában lenne, akkor nem így kezelné a dolgot, és valószínűleg szólna a buszon egy felnőttnek.
Igen, persze, 100 féle szer elfogyasztását rá lehet fogni, csak ugye nem az a legvalószínűbb.
Ilyenkor nem telefonnal kamerázni kell, hanem orvost / mentőt hívni.
Ha meg ópiáttúladagolás, akkor meg annál inkább.
Ha ez a videó tényleg igaz akkor az élet baromira nem igazságos egy ilyen anyának gyerek????????
Mi a párommal 8 éve szeretnénk gyereket ez idő alatt nekem 7 spontán vetélésem volt abbol egy iker terhesség volt.
(most szerencsére sikerült a baba)
Szóval ez gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!