Miért vállalnak sokan úgy gyereket, hogy nincs semmi félretett pénzük?
Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 12:40
31/33 anonim válasza:
Most le leszek pontozva, de azért leírom a mi helyzetünket. Mi több évet vártunk a babára és tudtam, hogy nem lesz egyszerű menet. Amikor teherbe estem, akkor volt egy lakótársunk egy 2 szobás lakásban. A baba 8 hónapos koráig laktunk így, amikor kaptunk önkormányzati lakást. Szépen apránként vettünk meg mindent a babának a terhesség alatt. Nem volt félretett pénzünk és ha most nem lenne az önkormányzati lakás, akkor is biztosan külön költöztünk volna, de szerencsések voltunk. Most sincs félretett pénzünk, de megvan mindenünk. Van autónk, francia riviérára megyünk nyaralni plusz még Mo-ra több hétre (külföldön élünk). Ha a gyerek beteg lesz, akkor sem kell 10 ezreket a patikában hagyni, mert 18 éves koráig ingyenes neki a gyógyszer. Nemrég kezdte el az ovit, ami fizetős és erre meg el rengeteg pénz.
32/33 anonim válasza:
30-as, miben nincs igazam? (29-es vagyok) Abban, hogy leírtam, hogy én hogyan nem csinálnám? Vagy abban, hogy akinek nincs pénze drága iskolára és a gyereke kiesik az ösztöndíjasok közül, annak a gyerekét elvágja a lehetőségektől a pénztelensége?
Az előbbi a saját véleményem az életről, tehát számomra igaz, a második pedig gazdasági tény.
Egyébként tudtam, hogy le leszek pontozva :)
33/33 anonim válasza:
Annak a babanak kesobb ki kell fizetni az egyetemet, a nyelvvizsgakat, a kulfoldi utakat es zsebpenz is kell neki. Arrol nem is beszelve, hogy 18 ev megtakaritasabol nem akarmilyen hazat es autot is adhatunk neki.
En 18 eves koromban megkaptam ezeket, es a bankszamlamon gyulik a penz a sajat gyerekeimnek, pedig a szuleim tanarok, ugye mindenki sejti mennyi penzzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!