Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy sokan ilyen alacsonyra teszik a lécet?
Sok házassággal kapcsolatos kérdésnél olvasom, hogy a férjet úgy jellemzik, hogy jó ember "mert nem iszik, nem csavarog, nem dohányzik/drogozik/ku,rv@zik".
Talán a dohányzást leszámítva tényleg ennyitől jó ember lesz valaki? Ez nem kellene, hogy alap legyen, hogy nem alkoholista, bántalmazó, csélcsap?
És innen indulva lehet a jó vagy a rossz felé elmozdulni?
Akik szerint attól jó ember a férjük, hogy a fentieket nem csinálja, ott mi lehet a motiváció/élethelyzet, amiért ennyire alacsonyra tették az illető hölgyek a lécet?
ez nekem is feltűnt. annak már örülni kell, ha a phhhhárom nem egy alkesz, agresszív disznó.
szerintem a nők nagyon félnek a magánytól.
véleményem szerint nem alacsonyra teszik a lécet, hanem azért így fogalmazzák meg, mert ezzel 12 kommentnyi kérdést előre megválaszol.
Ahol ezeket az adatokat nem szokták alapból megadni ott mindig, sokan rákérdeznek.
Ezt azért szokták mondani, mert nem ettől lesz ugyan jó férj valaki, mert nem iszik, nem drogozik, stb., viszont ha panaszkodik a feleség, hogy a férjétől nem kap meg dolgokat, ami jólesne neki, akkor azt mondják, hogy örülj neki, hogy legalább nem drogos, alkoholista, stb.
De alapból ez nem elég.
Igen is kell az, hogy a férj tisztelje a feleségét, legyen rá tekintettel, legyen meg a gyengédség, a törődés, stb...és persze ne legyen alkoholista, agresszív és drogos.:)
Véleményem szerint mindez nem feltételezi azt,hogy az illető hölgy alacsonyra tette azt a bizonyos lécet.Csupán azt jelenti,hogy a férje teljesíti azokat az alapkívánalmakat,amik egy normális kapcsolathoz elengedhetetlenek.Aztán ezen felül jön a többi dolog,ami egy embert jóvá vagy éppen rosszá tesz,persze,mert ez lenne az alapvető és normális,a többi már az extra.Igazából nincs min csodálkozni,manapság aki rendes ilyen szempontból,az már ritka kincs.
Nehéz ilyen embert kifogni.Ezért is tartják jónak azt,aki ilyen,mert ritka az,aki ilyen.
Nem gondolnám ritkának. Kapásból kb. 50 férfiismerőst/barátot/rokont tudok mondani, akik mind normálisak.
Két kivételt ismerek ezek alól.
Most csak azokat az embereket számoltam, akikkel rendszeres kapcsolatban vagyok és van rálátásom az életükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!