Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi az oka, hogy sokan ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy sokan ilyen alacsonyra teszik a lécet?

Figyelt kérdés

Sok házassággal kapcsolatos kérdésnél olvasom, hogy a férjet úgy jellemzik, hogy jó ember "mert nem iszik, nem csavarog, nem dohányzik/drogozik/ku,rv@zik".

Talán a dohányzást leszámítva tényleg ennyitől jó ember lesz valaki? Ez nem kellene, hogy alap legyen, hogy nem alkoholista, bántalmazó, csélcsap?

És innen indulva lehet a jó vagy a rossz felé elmozdulni?

Akik szerint attól jó ember a férjük, hogy a fentieket nem csinálja, ott mi lehet a motiváció/élethelyzet, amiért ennyire alacsonyra tették az illető hölgyek a lécet?

2013. júl. 29. 18:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez tök jó hír, mert én kb. 3-at ismerek. Egyetértek veled, a magyar nők nagyon alacsonyra teszik a lécet. Mintha ezért már kitüntetés járna.
2013. júl. 29. 20:17
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
Na hát az én környezetemben nincs olyan, aki ne lenne alkoholista és ne csapná szét magát minden hétvégén...úgyhogy nem alacsonyra teszik a lécet, csak komolyan nagy áldás, ha akár egy normális, nem szétcsapott emberrel is találkoznak...szomorú igazság ez.
2013. júl. 29. 20:27
 13/15 anonim ***** válasza:

nálam ez mondjuk olyan szinten alapvető dolog, h nem érdemként kezelem.

vannak bizonyos társadalmi rétegek, ahol a többség iszik, egyik cigiről gyújt a másikra, néha oda is csap az asszonynak. náluk ez már nagy szó ha legalább ezek kimaradnak.

ha nem találtam volna olyan férfit aki megfelel az elvárásaimnak, akkor inkább lennék egyedül, mintsem egy olyan kapcsolatban ami rombolja az önbecsülésem.

2013. júl. 29. 21:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennek sok oldala van.

1. Vannak, akik egyszerűen azért mondják ezt el, mert fléancolni akarnak azzal, hogy ők bezzeg okosabbak voltak, mint a Mari, aki hozzáment egy alkeszhez...

2. Rengeteg nő egyszerűen rettenetesen fél a magánytól, és ha már úgy érzik, benne vannak a korban, olyan emberhez is hozzámennének, akivel nincs meg a szikra, és egy egyedi jó tulajdonságot nem tudnának róla elmondani

3. Sokan azt is hiszik, hogy ezzel megfogták az isten lábát, és ne is számítsanak jobbra, mert sok férfi imád ezzel takarózni, hogy addig ne b..sztassák semmi miatt, amíg ő nem iszik, nem játékgépezik, nem csalja meg, nem drogozik.

4. Van, amikor tényleg csak azt akarják vele kifejezni egy kommentben, hogy átlag férfiről van szó, aki nem kifejezetten rémes alak káros szenvedélyek szempontjából.

5. Van olyan is, aki ezzel takarózik, pedig más ok miatt választotta a férfit (pl. eltartatni akarja magát).

2013. júl. 29. 22:47
 15/15 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy ez valóban azt jelentené, hogy alacsonyan van a mérce. Ez olyan, mint mikor egy férfi azt mondja a feleségéről, csinos, ápolt, humoros, házias, és törődik a gyerekeivel. Ismerek lompos, egykedvű és kifejezetten lusta háziasszonyt, ennek fényében valóban alacsony a szint a nők felé is? Mind a férfiaknál alap, hogy nem iszik/drogozik/cigizik/kurv-ázik/kártyázik/henyél/munkanélküli és nem zavarja, úgy a nőknél is alap, hogy házias/tiszta/hűséges/nem kirívó/nem nagypofájú, hisztis, balhés nő. Ezek ellenére is érezheti bármelyik fél, hogy ezek a tulajdonságok még mindig nem elegendők az együttéléshez.

Saját tapasztalatom meg az, hogy egy csomó léhűtő után találtam egy rendes /alapot megütő/ fickót, maradtam vele fél évet, mondván meg kéne tartani, hisz mellette normális életem lehet, de nem ment, mert nem volt valami plusz. A másik meg az, hogy hogyan is tehetnénk magasra a mércét, mikor nagyon kevés férfi ütné azt meg?? Én is kívánhatnék a mostani páromnál ezerszer különbet, de életem végéig egyedül maradnék, mert vágyálmot kergetnék.

Ez is úgy működik, mint a piac, kereslet-kínálat alapján. A nő keresheti ugyan a magas, antialkesz, gazdag, figyelmes, romantikus, vásárolgatni kedvelő, a háztartásban mindent megszerelő, szüleit is elfogadó, családcentrikus, humoros, mindig türelmes stb stb 100001 tulajdonságú férfit, ha ilyet a piacon nem talál.

És végül rájön, hogy a többi mondvacsinált jelző mind nem fontos, csak az, hogy megértse magát a férfival, még akkor is, ha szétdobálja a zokniját, és nem tudja megjavítani a csöpögő csapot...

2013. júl. 30. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!