Életed NAGY szerelmétől vállaltál babát?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 00:38
23/25 anonim válasza:
Igen,15 voltam ő 18 mikor összejöttünk.azóta 13éve telt el.Most várom a 2.babánkat!! :)
24/25 anonim válasza:
Igen! 14 éve vagyunk együtt, három csodaszép lányunk van. Még mindig megdobban a szívem, ha este nyílik az ajtó, hogy hazaért!
25/25 anonim válasza:
Igazából nem,a nagy szerelmem inkább plátói volt,viszonzatlan bár igaz tetszettem neki, jóban voltunk,sokat beszélgettünk,együtt jártunk színjátszóra,meg volt a szemkontaktus, a "véletlen" fizikai érintések de sosem mert lépni,nagyon szerettem 5 éven át,még ma is megdobban a szívem ha találkozom vele vagy csak hallom,látom a nevét.Viszont a páromat is szeretem,és nagyon szerelmes vagyok belé is már 4,5 éve, a mai napig nem tudok nélküle aludni,hiányzik már 1 óra után,ha látom Ő hív izgatott vagyok,nagyon de nagyon várom haza tehát a szerelmemtől született a kisfiunk és terveink szerint még egyet tervezünk,de nem a Nagy szerelmemtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!