Életed NAGY szerelmétől vállaltál babát?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 00:38
11/25 anonim válasza:
Igen,úgy érzem.... Ő a nagy Ő,én is 18 voltam amikor összejöttünk.Azóta eltelt 15 év. :) Még mindig Vele, 3 csodás gyerekkel....szép az élet! <3
12/25 anonim válasza:
17 voltam,amikor összekeveredtünk. Ennek már lassan 11 éve,6 éve vagyunk házasok és van két gyönyörű kisfiúnk.(4 éves és 4 hetes) Én már kb egy év után mondtam neki,h ő lesz a gyerekeim apja..Akkor még nem hitte el.. :DDD
13/25 anonim válasza:
Ezt így nem mondanám hogy Nagy szerelmem, mert az elején ki nem állhattam, de a legjobb Férj, Apa, Partner, Barát egyben. Számomra nincs tőle jobb, szebb:))))
14/25 anonim válasza:
Én is úgy voltam, mint a 12-es. Mondtam a páromnak, hogy egyszer ő lesz a gyermekem apja. Nagyon boldoggá tesz és most első babánkkal vagyok 18 hetes terhes. Bő 7 éve vagyunk együtt.
15/25 anonim válasza:
Igen. Találhattam volna gazdagabbat, társadalmilag elismertebbet is, de ilyesmiben nem "matekozok". De szebbet, dolgosabbat, hűségesebbet és jobb apát úgysem.
16/25 anonim válasza:
Én igen 8 éve vagyunk együtt lassan :) Voltunk kegyetlenül lent is és fent is. Mindent megéltünk már egymás mellett, betegésget,távolságott, szegényésget gazadagságot.Egyszóval mident.:) Most vagyok 17 hetes és hihetetlen boldogok vagyunk :)
17/25 anonim válasza:
Áh, dehogy! Életem szerelme óvodás koromban volt, azóta nem voltam annyira lángolóan szerelmes sose. 29 éves voltam, amikor megismerkedtem valakivel, aki családcentrikus, gyereket akart, nyugodt családi életet, és ez nekem fontos. Hozzámentem, most várjuk a babát. Szeretem őt persze, de valahogy nyugodtabban, nem tinédzseres lángolás ez. Most 31 vagyok, ha tovább vártam volna a nagy lángoló, mindent elsöprő szerelmre lehet már ki is csúsztam volna a gyerekvállalási időből.
18/25 anonim válasza:
Igen, bár azóta elváltunk, de még mindig úgy érzem Ő volt életem nagy szerelme!
19/25 anonim válasza:
Igen! Ő A férjem két csodás gyermekúnk van. Egy lány és egy fiú!
20/25 anonim válasza:
Hát nem tudom. Életem nagy szerelme nem lett volna jó apának, családfőnek, hosszú távra.
A férjemet 29 évesen ismertem meg, eleinte nem akartam tőle semmit, de aztán összejöttünk. Tökéletes férj és apa, jó az ágyban is, családcentrikus szóval tökéletes minden szempontból. De nála nem éreztem azt amit nagybetűs szerelemnek mondanak mások. Lehet azért mert már érett fejjel ismerkedünk meg és más szempontok voltak a fontosak 30 évesen mint 20 évesen.
Most vagyunk 5 éve együtt, van egy csodás kisfiúnk és egy csodás kislányuk és köszönjük szépen, nagyon jól megvagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!