Életed NAGY szerelmétől vállaltál babát?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 00:38
4/25 anonim válasza:
Ugy erzem h igen. Egy fium volt elotte, na o rola tudtam h nem lesz az igazi, fiatal is voltam nagyon nagyon. A ferjemet 18 eves koromban ismertem meg, most 26 eves vagyok. 1 eves a lanyunk. :-)
5/25 anonim válasza:
Akkor azt hittem, igen. Aztán amikor kiderült, hogy o csak szórakozott, elmúlt a szerelem. Ma mar azt mondom, az en érzelmeik valódiak voltak, akkor ugy ertem, o az igazi, a nagy O, de a mostani partnerem az, aki valoban az igazi nagy szerelem.
7/25 anonim válasza:
Nem. Nem az igazitól, hanem a tökéletes "pár alanytól". Félreértés ne essék szeretem, szerelmes vagyok belé, de tudom hogy nem ő életem nagy szerelme. Vele ez (házasság, meghittség, nyugodt élet) nem ment volna. Néha ésszel kell meghozni a döntéseket. Legalábbis nálam ez vált be
8/25 anonim válasza:
Igen 18 voltam mikor összejöttünk,most 27 vagyok,20 hònapos a lányunk. Egyből tudtam,hogy ő az igazi.
9/25 anonim válasza:
tulajdonképpen igen - de nem attól, akit lángoló rajongással imádtam (még szerencse)
10/25 anonim válasza:
Nem, a nagy szerelem tölem nem akart gyereket így külön utakat járunk. A mostani páromnak viszont én vagyok a gyerekkori szerelem, a Nagy szerelem és a nagybetüs Nő, nemhiszem, hogy rosszul döntöttem. Szeretem öt, jó vele, mindent megtesz értünk, támogat, törödik velünk. A nagy szerelmemnek meg majd valaki más szül egyszer gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!