Tanácsra illetve segítségre lenne szükségem, szeretnék
valamit tanulni, amíg gyeden vagyok. Tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
olyanra szeretnék járni, ami ingyen van vagy minimális összeget kell fizetni.
régen a kismamáknak ingyen volt úgy hallottam ez megszünt, tudtok olyan sulit vagy tanfolyamot ahol ez lehetséges?
sajnos sokat nem tudok rá szánni, de ki akarom használni ezt az időd, segítene valaki ha lehet Pécsen
2009. dec. 12. 20:00
1/7 anonim válasza:
Milyen terület érdekelne? Valami olyan, ami csak hobbi, vagy a munkádhoz kéne, vagy valami mással akarsz foglalkozni majd később és ahhoz, vagy milyenre gondolsz? Műszaki dolog, kozmetika, nyelv, pénzügy, vagy milyen? Mert akkor jobban tudnék keresgetni neked, ha tudnám, hogy milyen területre gondolsz, mert hát ugye Pécsnek nincs olyan oldala sajnos, ami kiadná az összes (vagy legalább sok) tanfolyamot, ami van a városban. Amúgy én is pécsi vagyok :)
www.efeb.hu itt 50% kedvezmény van a tanfolyam árából és lehet részletre is fizetni.Nézd meg,hátha tetszik a kínálatuk.
2009. dec. 12. 21:16
4/7 anonim válasza:
jaj,bocsi ez csak Bp. :-(
2009. dec. 12. 21:18
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok!
Tulajdonképpen olyasmi érdekelne amivel könnyebben lehetne munkát találni üzleti, ügyviteli dolgok jobban érdekelnek, logisztikai ügyintéző a szakmám, de evvel nem igazán lehet elhelyeszkedni, főleg itt Pécsen az eddig megszerzett tudásom homályba merül a semmit tevéssel, erre sajnos rá döbbentem.... a nyelvet már olyan régóta nem gyakoroltam, hogy be sem tudnék talán mutatkozni tehát még az is megfelelne, csak sajnos az ilyen tanfolyamok elég húzosak és a gyedből nem sokra jut a gyerek mellett....
Kedves első válaszoló, szerinted Pécsen is van valami kedvezmény kismamáknak, illetve anyukáknak? (most megint babám lesz)
jó lenne valami ilyesmi....
köszönöm mégegyszer
2009. dec. 12. 22:14
6/7 anonim válasza:
Hívd fel az illetékes munkaügyi központot! A tanfolyamot neked kell kiválasztani, de a mükp. bírálja el a kérvényt és 50-90%-ig támogat. Érdeklődj utána! (Ja, nekem azt mondták, hogy csak a gyerek 1,5 éves kora után mehetek el valamilyen tanfolyamra, hogy így segítsék a munkába való visszailleszkedés.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!