Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Quinny Zapp babakocsija kinek...

Quinny Zapp babakocsija kinek van? Segítségre lenne szükségem a használatával kapcsolatban.

Figyelt kérdés

Az egyik internetes oldalon licitáltam erre a kocsira, ami tegnap meg is érkezett. Még este megnéztem kb. négyszer, hogy hogyan kell összecsukni és szétnyitni megfelelően, ami szerencsére sikerült is. DE! Ma az első használat után nem tudtam összecsukni. Az "1"-es jelű gombot be lehet nyomni, de a váz nem pattant be a megfelelő helyre, a "2"-est pedig meg sem lehet nyomni, így a kocsit egyáltalán nem lehet összecsukni (pedig előző nap még mindez ment).

Légyszi segítsetek, mert el vagyok keseredve, hogy egy ilyen drága kocsi ennyit bír - legalábbis az enyém. :((((

2009. máj. 8. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=J03j5Q304gE

ezt találtam neked, nemtudom mennyire segít.

2009. máj. 8. 21:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a része megy, mármint, hogy hogyan kell használni, csak azt nem tudom, hogy mi a teendő, ha nem akarnak az egyes részek megfelelően működni. De nagyon köszönöm, sok mindenben hasznos volt a video. :)))
2009. máj. 8. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Valakinek esetleg nincs egy felesleges adaptere hozzá?
2009. júl. 8. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!