Anyukák kinek van idősebb fia segítségre lenne szükségem,13 éves az unokaöcsém, mit adjunk neki ajándékba?
Figyelt kérdés
Tudom már annyi ilyen kérdés van, de nem tudom olyan 2 ezer ft körül tudunk neki szánni, ő mindenek örül elég szegényes körülmények között élnek, ruhát nem tudok neki mert a mérete nem átlagos gyereké elég jó husban van, játéknak már elég idős, olvasni nem szeret tehát könyv ki lőve, mit adjunk aminek azért örülne is, mindig mondja, hogy milyen jó a mi fiúnknak ő 11 hónapos látszik rajta, hogy szeretet hiánya van.
Sajnos az anyja már legalább 5 alkalommal otthagyta, most is :(
segítetek?
köszi
2009. dec. 17. 20:14
1/1 anonim válasza:
Szia!
Sajnálom a kisfiút! Nekem 9 éves a fiam és digitális karórát vettünk neki, igaz kicsit több volt mint 2000 forint, de 3500 forintért elég jókat láttam.
Esetleg kártyát elég nagy választék van a hipermarketekbe. Szép sapka. Más nem jut eszembe sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!