Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerek mellett mennyire...

3 gyerek mellett mennyire ciki, hogy nem vagyunk házasok?

Figyelt kérdés
A párom akarja de én nem :/
2014. márc. 1. 18:03
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

persze hogy értem kedves kérdező. és a véleményemmel nem megbántani akartalak. csak mi így csináljuk majd. az hogy ha nektek így jó akkor természetesen ebben semmi gond nincs, nem ettől lesztek jó szülők.

27es válaszoló.

2014. márc. 1. 20:44
 32/34 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki. Tök normális. Minek?
2014. márc. 1. 22:46
 33/34 anonim ***** válasza:

Én sem akartam esküvőt. Mindig azzal érveltem, hogy akkor is el tud hagyni az ember, ha össze vagyunk házasodva, ezért nincs jelentősége a papírnak (az én szüleim is elváltak, gondolom innen a rossz beidegződés). Aztán amikor megkérte a kezemet, nem tudtam elképzelni, hogy nemet mondjak. Most már tök jó érzés, hogy azt mondhatom, a FÉRJEM. Nem a "barátom", vagy a "párom" - nekem az nem tetszik, párja a gólyának van meg a farkasnak.

Most várjuk a harmadik babánkat.

Ja, és az, hogy két tanúval, farmerben bemenni a hivatalba és lepapírozni, na azt semmiképpen nem akartam. Mondtam is az Emberemnek, hogy oké, ha el akar venni, legyen, de akkor rendes nagy lagzit csináljunk, sátorral meg sült ökörrel. :)

Barátnőmék a negyediket várják, ők nincsenek összeházasodva. Nekik így felel meg, oszt' kész.

2014. márc. 2. 23:59
 34/34 anonim ***** válasza:
"Azért mert neki volt 4férje és bokor alatt házasodott". Nem vagyok nagy pszichológus de gondolom nem alakult ki benned túl nagy vágy az eskúvőre és túl nagy meggyőződés és hit a házasságban. Szóval cikinek nem ciki, de én eltanulmányoznám magamat hogy miért nem...
2014. márc. 15. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!