Eljártok kozmetikushoz gyerek (ek) mellett?
Milyen időközönként jártok egyedül el otthonról? Kozmetikus, fodrász, szauna, szoli stb....
És mennyit költetek CSAK magatokra?
Igen, heti 1x eljárok. Változó hogy hová, fodrászhoz 6-8 hetente, tornázni is járok ha úgy jön ki, ott szaunázni is szoktam, kozmetikushoz ritkán szoktam, sminktetoválásom van, a bőröm meg szép, szemöldökömet magam csinálom. Szoliba 2 hetente. Szóval legalább heti 1x elmegyek valahová, kedvtől és pénztárcától függ hogy hová.
De pl. jövő héten egy előadásra megyek el egyedül amit Vekerdy Tamás gyermekpszichológus tart. Szóval el szoktam így járogatni, persze mostanában gyakrabban mert előtte kicsik voltak a gyerekek. Most 3 és másfél évesek.
Nem tudom mennyit költök magamra, de ha átlagolni kell akkor havi kb 20 ezer forintot, de ebbe minden benne van, ruha, kozmetikum, fodrász stb. stb.
Nem, de csak azért, mert azelőtt sem jártam, mielőtt gyerekem lett volna.
Kozmetikushoz azért nem, mert magamnak epilálok, szemöldököm tetoválva van és magamnak szedem, bőröm szerencsére "jó minőségű" nem igényel kezelést. Néha rakok fel magamnak pakolást és hidratáló krémet, ez elég.
Fodrász: hosszú egyenes fekete hajam van, amit magamnak festek, évente 1x vágatok a végéből (szerencsére ez is jó minőségű, mint a bőröm).
Manikűr: saját magamnak csinálom ezt is, mivel gyorsan nő a körmöm, nem bírnám sem idővel, sem pénzzel a műkörmöt (már volt többször is, nem nekem való).
Nyáron 2-3 hetente elmegyek pedikűröshöz.
Szauna/szoli: nem szeretem, soha sem szerettem.
Amit magamra költök, az az, hogy hetente 1x eljárok aerobicozni, meg néha lemegyek az edzőterembe (de itthon sokkal szívesebben tornázok, edzek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!