Havi 300ezer nettó bevétel mellett 3 gyerek? Kevés ez a pénz?
Figyelt kérdés
Hitel+rezsi 100ezer.2014. jan. 2. 21:50
1/26 anonim válasza:
De örülnèk ha nekünk is ennyi bevètelünk lenne. Nekem 2 fiam van+egy a pocakban
2/26 anonim válasza:
Hitelt rezsit leszámítva nem sok inkább határ esett, ebben már bent van a családi meg az adókedvezmény is.
3/26 A kérdező kommentje:
Benne van minden.
2014. jan. 2. 21:59
4/26 anonim válasza:
Igen az nagyon kevés. Nekünk 300-350ezer marad a hitel+rezsi után, egy gyerek van és így sem nagyon jövünk ki.
5/26 anonim válasza:
huh 4-es ez komolya???
jaj bocsi az off-ért,de látod kérdező ez egy olyan téma, ami mindenkinél máshogy van,hiszen mindenkinek más az igényszintje!
Szerintem simán ki lehet ennyi pénzből jönni,nekünk kb 80 marad ha mindent levonunk és 2 gyerek van,nem panaszkodok.Nem élünk nagy lábon,de hála Istennek megvan minden!
Szerintem ez a pénz elég,ha az ember okosan be tudja osztani!
6/26 anonim válasza:
Nyilván nem viccből írtam. Nem élünk nagylábon.
7/26 anonim válasza:
Én másfél (12 éves és egy a pocakban) gyerekkel jövök ki 270-ből hitel nélkül... sztem is nagyon kevés. Ha iskolás lesz, akkor gyerekenként havi 50-nel számolj és még nem vettél neki ruhát.
8/26 anonim válasza:
Szerintem kevés,két gyerekhez még nagyjából elég de 3hoz nagyon kevés.
9/26 A kérdező kommentje:
Igen kettőre elég úgy érzem. Így is havi sok megy különórákra stb. Nem tudom mennyit változtatna ha születne 3-dik.
2014. jan. 3. 10:42
10/26 anonim válasza:
Kiszámolod mennyit költötök egy gyerekre azt levonjátok a havi maradékból,aztán kijön mennyire megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!