Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eljártok kozmetikushoz gyerek...

Eljártok kozmetikushoz gyerek (ek) mellett?

Figyelt kérdés

Milyen időközönként jártok egyedül el otthonról? Kozmetikus, fodrász, szauna, szoli stb....

És mennyit költetek CSAK magatokra?

2014. febr. 5. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Lassan 2 éves a lányom és megyek vissza dolgozni, most kezdek újra ráhangolódni az ilyesmire. Pár hónapja ismét járok körmöshöz (tartós gél lakk), pedikűr. Előtte (mióta itthon vagyok a lányommal) fél évente jártam kb fodrászhoz, úgyis mindig fel volt tűzve a hajam, de nem volt így sem töredezett, szép volt, de most ismét vissza állok hogy 3 havonta megyek majd. Tornázni itthon szoktam. Szauna, szoli nálam nem játszik, eddig se, ezután se. Barátnők hozzám jöttek eddig, hogy itthon voltam, eljárni nem jártam el, mert a férjemen kívül nem tudom másra hagyni a gyereket, és rá se nagyon tudom, mert nagyon anyás. Szóval ennyinek is örülök.

Most akarok egy kis ruhatár újítást, mert az utóbbi 2 évben csak a melegítőim száma nőtt :) Az biztos benne lesz pár tíz ezerben.

Magamra még kb a hobbijaimra költök (időnként elkapott a lelkesedés, üvegfestés, textilfestés, varrogatás, de múló szeszély :) , meg a könyvek, abból viszont most elég falánk lettem, bár eddig nagyrészt megoldottam kölcsönkéréssel)

Szóval 10-15 ezer havonta...

2014. febr. 5. 22:12
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Mit csináljak, ha ennyibe kerülnek a dolgok. Minden időben kellenek új ruhák ami az adott időjárásnak megfelel az alapból 30-40 minimum. Fodrász 12ezer minimum. Sminkek körömlakkok 10-20ezer körül és akkor még a barátnős progik sincsenek ingyen.
2014. febr. 5. 22:25
 13/18 A kérdező kommentje:
Értelek:)
2014. febr. 5. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz havonta fixen 10 éve járok. Teljes gyanta+szemöldök+ arcmasszázs. Nekem ez a kikapcsolódásom. Körmöshöz gyerekek előtt jártam, erről lemondtam, egyenlőre nem is hiányzik. Fodrászhoz fél évente, hosszú hajam van a végéből szoktam vágatni. Szauna szoli, szinte sosem. Szaunázni amúgy mennék, de egyedül nem akarok, a férjemmel meg azért nem tudok, mert ugye vagy ő vagy én vigyázunk a gyerekekre. Vagyis sampont-tampon-kozmetikus-ruha-smink stb, nekem havi szinten 10 és 20 ezer forint között van, de általábana kevesebb a gyakoribb.

Soxor megyek turiba is, az is kikapcsoldás, én élvezem, hogy találkok egy-egy egyedi darabot jó áron.

Férjemmel mozi/színház/étterem, sajna kb.csak olyan fél évente sikerül. Viszont gyerekekkel gyakran megyünk ide-oda.

2014. febr. 5. 22:51
 15/18 anonim ***** válasza:
akkor jó. Tudom, hoyg sokan soknak találják, de ruhákat muszáj venni és azok sokba kerülnek, ez van.
2014. febr. 6. 01:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Fodrászhoz hetente járok, kozmetikushoz, műkörmöshöz havonta. Ez kb. havi 12.000 forint. Ez a gyerek előtt is így volt, utána sem változott.
2014. febr. 6. 07:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én gyerek előtt sem jártam fodrászhoz.Egyszer egy fodrász gyerekkoromban bele vágott a fülembe,onnantól nem járok.

Magamnak festem a hajam,kb havi 1000 ft a festék.Derékig érő fekete,tépett fazon,a férjem vágja félévente ilyenre.Ő fodrász volt régen :-)

A bőrömmel semmi baj,a szemöldökömet szoktam szedni magamnak.

Gyantáztatni sem szoktam,mert fáj,borotvát használok.

Műkörmöm van évek óta,itthon,magamnak csinálom.A szett volt olyan 25-30 ezer,de évek óta meg van,bejött az ára.

Szolizni csak a terhességi csíkokra kellett,azok "enyhültek" pár alkalom után(talán 5-10 ezer volt összesen)

Úszni járok,baba előtt is úsztam,csak most ritkábban,5500 ft/10 alkalom.Hetente 1x jutok el.

Suliba járok,3.szakmámat tanulom,nekem ez "kikacsolódás" ez heti 3 délután.

2014. febr. 6. 09:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok ha megteheti.Egyelőre nem költök magamra sokat,mert még nem olyan jó a fizum pályakezdőként,és én félévente veszek magamnak ruhát,cipőt egyszer tavaszra-nyárra,azután őszre télre de ilyenkor 50-60ezerért.Persze ha valamire nagy szükség van,mondjuk a 2 hónapos csizmámmal valami történik,pl le jön a talpa akkor veszek másikat,néha ki fogok egy-két selejtet.Nem járok kozmetikushoz,mert magam intézem a szőrtelenítést,fodrászhoz 3 havonta az 6ezer melírral ,körmöshöz nagyon riktán megyek,saját körmöm van amit magamnak is ki tudok lakkozni.kozmetikumokat is kb félévente vásárolok,mert sokáig elég.Kb 5-10ezret költök magamra egy hónapban max amikor éppen ruhát és kozmetikumot sem veszek.Igen járok el egyedül barátnőkkel is találkozom stb.
2014. febr. 6. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!