Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerek mellett mennyire...

3 gyerek mellett mennyire ciki, hogy nem vagyunk házasok?

Figyelt kérdés
A párom akarja de én nem :/
2014. márc. 1. 18:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
76%
számomra az a normális hogy házasság gyerek, ha 25 évesen három gyerekhez nem érezted fiatalnak magad, de a házassághoz igen, az számomra furcsa. de nem vagyunk egyformák, a te dolgod ha nem akarod, viszont ha ő igen, akkor én inkább igent mondanék rá. Nem igaz hogy semmi nem változik, igenis összetartó erő. nem a papír, hanem maga a szándék, két ember ilyen elhatározása már feltételezi az egymás iránti komoly, valóban életre szóló választás szándékát. Egyébként az esküvő meg varázslatos, nekem volt, igaz gyerek nélkül és leírhatatlan érzés. Nem a ruha vagy a felhajtás miatt, hanem együtt látni mindenkit aki fontos neked: a családod, a barátaid, igazi élmény.
2014. márc. 1. 18:17
 12/34 anonim ***** válasza:
26%
igen, mondanám hogy a gyerek érdekeit és nézzük, és ne a segély miatt, de az az igazság hogy a mai világban sajnos több az olyan gyerek akinek a szülei elváltak vagy össze sincsenek házasodva, mint a normál család modell. tehát valószínűleg neki fel sem tűnne, úgy nőne fel.
2014. márc. 1. 18:19
 13/34 anonim ***** válasza:
85%

De kérdező miért gondolod, hogy fiatal vagy a házassághoz de 3 gyerekhez nem?

Már jobb esetben így is elkötelezted magad egy életre az apának vagy nem?

2014. márc. 1. 18:19
 14/34 A kérdező kommentje:
Igen elköteleztem magam. Nekem ő volt az első, és nem is lesz több, nem is kéne. De bizony a gyerekekhez is fiatalnak éreztem magam, amíg nem tudtam miről szól a gyereknevelés. A világ legcsodásabb dolga anyának lenni és semmit nem bánok. Szeretnék kb. 2 év múlva még egy gyereket. Esküvőt nem, de mondtam már, hogy nem tudom megfogalmazni miért nem.
2014. márc. 1. 18:23
 15/34 anonim ***** válasza:
69%

hidd el, az is csodálatos dolog!!!

ha még csak indokot sem tudsz felhozni miért nem, ne csodálkozz hogy a párod ez zavarja...talán előbb utóbb meg is elégelheti, azt hiszi nem vagy biztos benne hogy vele szeretnéd leélni az életed.

Az én férjem tuti ultimátumot adott volna hogy amíg nincs házasság nincs baba:)

2014. márc. 1. 18:25
 16/34 anonim ***** válasza:
77%
Akkor ezt neked kell magadban letisztázni, és utána megmagyarázni a páromnak miért nem, mert nekem rosszul esne.
2014. márc. 1. 18:25
 17/34 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem egyáltalán nem ciki. Én nem mennék bele a házasságba csak a párom kedvéért.
2014. márc. 1. 18:27
 18/34 anonim ***** válasza:
85%
pedig pont erről szólna az önzetlen szeretet, hogy olyat is megteszel érte, ami neked nincs ínyedre.
2014. márc. 1. 18:28
 19/34 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon szeretem tényleg. Ő is engem. De valahogy... nemtudom :/
2014. márc. 1. 18:31
 20/34 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen nincs, hogy nem tudod. Felnőtt ember semmit sem tesz vagy nem tesz indok nélkül.
2014. márc. 1. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!