Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerek mellett mennyire...

3 gyerek mellett mennyire ciki, hogy nem vagyunk házasok?

Figyelt kérdés
A párom akarja de én nem :/
2014. márc. 1. 18:03
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Anyámék régimódiak, folyton azt mondják legyen esküvő mert ez neki ciki hogy van 3 gyerek de nem vagyunk házasok. Ezt egy pénteki napon mondta. Azt mondta hétfőn menjünk be az önkormányzatra és írjuk alá a papírokat, nem tart semeddig és kész is, össze vagyunk házasodva... ne persze anyám is álomvilágban él. Csak azért mert őneki volt 4 férje és "bokor" alatt házasodott attól én még nem fogok.
2014. márc. 1. 18:38
 22/34 anonim ***** válasza:
53%

nem él álomvilágban, az a normális hogy két ember mielőtt gyermeket vállal, összeházasodik. Azért mondja hogy ciki mert próbál rávenni.

Ha nem akarod, ne erőltessétek, de a párodnak nyomni fogja a tüske a begyét.

2014. márc. 1. 18:40
 23/34 anonim ***** válasza:
69%
Nem ciki, de én nem szívesen szülnék házasságon kívül. Amíg jó a kapcsolat addig mindegy, de ha bármi gond van, akkor nagyon nem mindegy, hogy házasok voltatok-e, vagy csak együtt éltetek.
2014. márc. 1. 18:43
 24/34 A kérdező kommentje:
Nagyon jó a kapcsolatunk, persze kisebb veszekedések szoktak lenni. Megérti, hogy nem szeretném a házasságot. Nevetve azt szokta mondani, ha eléd térdelnék és megkérném a kezed nem tudnál nemet mondani. És szerintem igaza is lenne :D Szóval reménykedem bent, hogy nem kéri meg :)
2014. márc. 1. 18:47
 25/34 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy a párod megérti.
2014. márc. 1. 18:51
 26/34 anonim ***** válasza:
Szerintem ez minden párnak a saját magánügye,nekünk csak polgári volt egyelőre pont azért,mert kisfiúnk meglepetés baba volt a papírok miatt gyorsan egybe keltünk,de már menyasszony voltam mikor pozitív lett a teszt csak szemtelenül fiatal voltam (20),viszont nekem a templomi házasság lagzival az igazi az a nagy vágyam, tehát addig igazán nem is érzem magam feleségnek és páromnak hívom a férjem és nagyon szeretem,el is köteleztem magam teljesen,1-2 éven belül lesz a templomi,igaz a nevét kötőjelesen már felvettem de senki sem nézi ki belőlem,hogy feleség vagyok,mondjuk 24 éves létemre max 18nak néznek így is,tehát nem csodálom :)
2014. márc. 1. 19:43
 27/34 anonim ***** válasza:

nem olvastam végig a véleményeket de gondoltam leírom a véleményemet.

a párommal már egy éve beszélünk az eljegyzésről, egyikünknek sincs ellenére, most 16 hetes terhes vagyok és a párom amíg nem gurulok szeretne esküvőt és nászutat. neki természetes hogy legyen "törvényes" családja a gyereknek. tehát mind a kettőnknek alap.

2014. márc. 1. 19:51
 28/34 A kérdező kommentje:
Szerintem ha már "törvényes" családról beszélünk, akkor házasoknak kellett volna lennetek "babagyártás" előtt is. Legalábbis nekem ez a véleményem. Azért, mert egy baba nem a születés pillanatától él, hanem a fogantatástól. Te sem akkor leszel édesanya, amikor a baba kibújik, hanem már most az vagy. Érted mondok? Szóval ez a "törvényes" család duma nagyon gáz.
2014. márc. 1. 20:07
 29/34 A kérdező kommentje:
*érted mit mondok
2014. márc. 1. 20:08
 30/34 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem tartom sem furának, sem cikinek. Ha nem akarod, teljesen felesleges belemenni
2014. márc. 1. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!