Csak én tartom ezt elítélendőnek?
Számtalanszor látom, hogy anyukák parányi, 2-4 hetes babákat húznak-nyúznak a tömegközelekedésen az influenza időszak kellős közepén. Szerintme ez oltári szörnyű és nagy felelőtlenség. Majd megszakad a szívem a pici kókadozó fejű babákon.
Ma is, mentem a villamoson reggel, tök tele volt. Alig pár hetes baba anyja hasára kákötve ezzel a kendő szerűséggel, tök nyomorban összepaszírozva. Mindenki köhögcsélt, olyan hurutosakat köhögtek a picitől 1-2 méterre, hogy én eltakartam az arcomat egy kendővel. Teljesen meg vagyok döbbenve. Hogy tehet ilyet egy anya, hogy ilyen fertőzésveszélynek teszi ki a pár hetes/hónapos babáját? Ez rettenetes...
Hagyjátok már!
Nem látjátok, hogy meggyőzhetetlen? (Vagy inkább értetlen/éretlen.)
Kinyilatkoztat, aztán az úgy van.
Mint én most. Na. :)
Magyarázd már el nekem hogy aki elveszti az állását az mit csináljon??? Komolyan érdekelne! Adja a gyereket zaciba? Kaja helyett fizesse a taxit,hogy nehogy összefusson pár csövessel?
Arra bezzeg nem válaszolsz van e gyereked!
"Azon gondolkodom, hogy körülöttem mindenki hülye..."
Ezt vedd magadra, kedves kérdező. :)
"Szóval majd ha nekem lesz gyerekem akkor én úgy fogom megoldnai, hogy saját kocsival megyek. Ennyi."
Nincs neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!