Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Bartos Erika könyvei miért...

A Bartos Erika könyvei miért ossza meg így az anyukákat?

Figyelt kérdés

Sokan úgy fikazzak ezeket a könyveket főleg a primitiv szöveg es a béna rajz miatt. De olyat is hallottam, amikor valakinek az sem tetszett, hogy az író hogy megszedte magát a hülye konyveibol, mintha az irigység beszélne némelyik emberből. Es hogy a gyerek visszafejlődik ha ilyeneket olvasnak neki. Közben meg azt látom, hogy aukciós oldalakon csak úgy rácsapnak ezekre könyvekre ha használtan árulják, vagy azt keresik hol árulják éppen akciósan.

Nekem megvan egy rész belőle, nincs vele semmi bajom, nem a kedvenc könyve a lányomnak, de néha kéri hogy olvassam. A rajzok es a szöveg is teljesen átlagos, ovisoknak való, volt mar a kezemben ennél sokkal durvább ovisoknak való könyv is.

Konkretan az Anna Peti es Bogyo baboca könyvekre gondoltam.

2014. febr. 20. 22:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
58%

27: 23-as vagyok. Igen, nagyjából eltaláltad :) nem szívesen veszek a kezembe ponyvát. Ha lehetőségem van olvasni, inkább szépirodalmi műveket veszek le a polcról. A bulvár pedig hidegen hagy.

A Bogyó és Babóca tudom, hogy sokaknak tetszik, nekem nem. A lányomnak sem. Nálunk a Vidám mesék, Vackor és Zelk Zoltán verses meséi a kedvencek, Bogyó és Babóca pedig nagyon ritkán kerül elő. Ilyenkor természetesen elolvasom, megtartom magamnak a vèleményem.

Nem igazán értem miért kell ennyire hevesen reagálni egy-egy hozzászóláshoz. Szerencsére különbözőek vagyunk, különböző ízléssel. Nincs olyan könyv, amit mindenki szeretne. Azért linkeltem be a kritikát, hátha valakit érdekel az "ellentábor" véleménye is, úgy gondoltam, ez elfér egy ilyen "fórumon". Tévedtem, elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg ezzel megbántottam. További szép napot mindenkinek

2014. febr. 23. 14:02
 32/35 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként megnézném azt a 2 éves gyereket, aki egy magyar népmesét vagy Grimm mesét végig hallgat.
2014. febr. 23. 14:32
 33/35 anonim ***** válasza:
81%
utolsónál a pont. nem hogy nem hallgatják végig, de ha mégis, akkor sem értik és egyáltalán nem nekik való. sokan nem tudják, de a mesék is korosztályokra vannak bontva. a grimm pl. bőven az alsó tagozatosoknak való és nem a 2-4 éveseknek. szóval számomra vicces, amikor valaki azzal akar felvágni, hogy az ő 2 évese bizony nem hallgat B&B-t, hanem Grimm meséket...
2014. febr. 23. 16:39
 34/35 anonim ***** válasza:
20%
Nos pedig igen meghallgatja nyilván kiválogatom melyiket,és természetesen nem az eredeti változat,ahogy a magyar népmesékből is van gyerekeknek való és van olyan amibe bizony vannak olyan szavak amiket én sem hallottam,nyilván a gyerekeknek valót hallgatja és szereti és igen megérti,nem felvágás leírtam,hogy mit olvasok,tudod az a gáz,hogy aki ezt a vackot olvassa rögtön támad,ha jön valaki akinek nem tetszik és azt hajtogatja már pedig a 2 évesnek ez való,nos nem egy 2 évesnek sem ez való,primitív könyv ennyit erről
2014. febr. 23. 19:29
 35/35 anonim ***** válasza:
25%
Az osztJA, nem pedig oSSZA, te visszamaradott b a r o m
2014. febr. 24. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!