Bírjátok Bartos Erika könyveit?
Annyira nem rajongok értük, de mivel a gyermekeim imádják, ezért sokszor olvasok nekik belőle.
Nekem túl bugyutának tűnik.
Nekem a kicsi nagyon szereti. A nagy meg gyűlöli, és én meg kezdem nagyon unni, annyira bugyuta. Meg amiket a nagy mond róla, teljesen igaz, akkora hülyeségek vannak benne, ami még meséhez képest is gáz. Pl. "Dobbantott mérgesen apró lábacskáival a csiga..." jujj. Én imádom a meséket, a csodák világát, ne értsétek félre. És azt is tudom, hogy ez a kicsik szintje, de azért nem így.
Most néztem könyveket a kicsinek, gondoltam megveszem ezt az Anna, Peti, Gergőt, annyian dicsérik. Hát nem értem, komolyan, miért.
Én mindenkit felfelé pontozok.:)
Nekem is az a véleményem, hogy közel sincs annyira értékes, mint a "reklám". Én Pöttyös Pannin és hasonló ezerszer jobb meséken nőttem fel, próbálom megérteni a szülők rajongását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!