Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bírjátok Bartos Erika könyveit?

Bírjátok Bartos Erika könyveit?

Figyelt kérdés
Igen-nem, miért?
2013. júl. 26. 14:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A verses könyveit szeretem,de az annapetit,és bogyóékat nem
2013. júl. 26. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia! Engem is nyilván „meg fognak itt kövezni” a véleményemért. :)

Szerintem a Bogyó, Babóca, Anna, Peti stb. könyvei a vizuális környezetszennyezés kategóriába tartoznak. Én nem vettem meg egyet sem, mert annyira ízléstelenek az illusztrációk bennük, hogy először azt hittem, ez valami vicc.

Az ismerőseimtől tudom, hogy a gyerekek általában imádják őket, de szerencsére van más, ízlésesebb irodalom is ennek a korosztálynak.

2013. júl. 26. 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Könyvtárosként dolgozok, és nap mint nap látom, hogy mennyire népszerű. Volt, hogy egy nagymama ki akarta verni a balhét, mert pont az nem volt bent. A sikere szerintem az egyszerűségében rejlik, piciknek első meseolvasásra jó, de annyi értékes gyerekkönyv van még, a szülők meg észre se veszik.
2013. júl. 26. 22:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Bevallom örülök, hogy nem agyok egyedül a véleményemmel.:)
2013. júl. 26. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon rossz. Bugyuta, nem szól semmiről. pl: elmennek a vidámparkba és felsorolja h mire ülnek fel és ennyi az egész story. A rajzok meg borzalmasak kb 3 hajszála van mindenkinek.
2013. aug. 24. 11:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a jó, hogy a gyerekek tudnak mesélni a képekről, fejleszti a fogalmazókészséget, megfelelő pedagógiai eszközökkel alkalmazható.
2016. szept. 26. 16:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát ilyen gáz rajzokról mesélni...van ezer könyv amiben szépek a rajzok és ugyanúgy tudnak mesélni róluk a gyerekek
2016. okt. 1. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!