Azért nem császároztak mivel az egy műtét, kockázattal. S mivel már 1 császárom volt, így ezzel már kettő lett volna. S miután a második házasságból született volna a baba (férjemnek első), így egyértelmű volt, hogy szeretnék még szülni, s az már csak császár lehetett volna.
Így simán próbáltunk szülni. Ami persze nem volt egyszerű.
2014. febr. 20. 20:36
12/28 anonim válasza:
Ha nem gond, én is válaszolok, bár szerencsére nem veszítettem el a babámat, csak koraszülött lett az én hibámból. Tudtam, hogy baj van a méhlepényemmel, 26 hetesen kórházba is kerültem, és az orvosom nem is akart kiengedni már csak a szülés után. Sokat kellett volna pihennem, alig szabadott fent lennem. De 2 kisgyerek és örökké dolgozó férj mellett ez képtelenség volt. A kislányom 33 hétre született éretlen tüdővel, nagyon rossz állapotban. 2 napig kritikus volt az állapota, de szerencsére nagyon jó orvosok kezeibe került és megmentették nekem. Már túl vagyunk rajta, de én még mindig magamat hibáztatom az Ő szenvedéseiért, és szerintem ez az érzés nem is fog megváltozni, mert tényleg az én hibám volt, hogy Ő idő előtt érkezett.
2014. febr. 20. 20:36
13/28 anonim válasza:
Az miért lett volna az ő hibája, hogy a baba nyakára tekeredett a zsinór? Annak aztán semmi köze ahhoz, hogy két óráig vezetett.
2014. febr. 20. 20:38
14/28 anonim válasza:
igen..én is ezt gondoltam.....hogy az hogy a nyakará tekeredik vagy sem...arrol nem tehet egy anyuka sem. attol meg mert 2 orát ült nem tekeredik rá a köldökzsinor. 2 ora az nem sok...
2014. febr. 20. 20:44
15/28 anonim válasza:
utolso vagyok én 16 orát vezettem .. 1500km-t..majd rá 3 napra vissza 1500km (4szer álltam meg a 16 ora alatt)
2014. febr. 20. 20:46
16/28 anonim válasza:
Persze,de ha nem ment volna fel,és nem vezetett volna annyit,és nem ült volna egy helyben stb...,akkor talán ez nem következik be.Mondta neki az orvos,hogy nem ajánlja már azt hogy ennyit vezessen,és üljön egyhuzamban...
Ő mégis elindult.Felelőtlen volt!
2014. febr. 20. 20:47
17/28 anonim válasza:
ismerösnek orvos a férje.. a nö nem vezetett, nem ült két orát, mégis a köldökzsinor rátekerederr a nyakára, és sajnos meghalt a baba. nincs összefüggésben, hogy 2 orát ül vagy sem, vagy hogy vezetett vagy sem.
2014. febr. 20. 20:51
18/28 anonim válasza:
Nem ajánlja, nehogy az autópálya közepén induljon meg a szülés. De emiatt nem hal el egy terhesség, nem tekeredik rá a zsinór.
Ne haragudj, de ez abszolút nem az ő hibája volt, és szerintem borzasztó felelőtlenség még külön megerősíteni abban a hitben, hogy ő a hibás.
2014. febr. 20. 20:55
19/28 anonim válasza:
Nem erősítettem ezt benne!Sőt!Próbáltam segíteni neki,mellette állni,de ő csak magát okolja,pláne hogy az orvosa,még a fejéhez is vágta,hogy mondta hogy ne üljön kocsiba,ne vezessen fel...:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!