Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
3 gyerekünk van. Sajnos én beteg lettem (3 hónapja sajnos pszichológiai gondok) és ez miatt nem tudom oviba hordani a nagyot. (nem merek elindulni) eddig a férjem hordta, de vállalt plusz munkát így már ő sem tudja. Senki nem tud segíteni. Most jelenleg 2 hete nem megy oviba, múlt héten beteg volt. Ma felhívott az ovi, hogy vigyek igazolás. Mit csináljak ha egyszer nem merek elindulni?2014. febr. 17. 22:10
12/12 anonim válasza:
Én is pánikbeteg voltam ,de érdekes módon kigyógyultam. Beszedtem a bógyót+ pszichológus és a legfőbb dolog a gyógyuláshoz az akaraterő. Neked csak ez kellene, senki nem fogja ezt neked megadni. Nem kell sajnáltatni magad, ha fontosak a gyermekeid akkor mindent megteszel értük, még ezt is hogy elviszed az oviba. Mi történhet ha ki mész vele az utcára? SEMMI hidd el nekem, rajtad kívül még rengetek ilyen ember van, én is köztük voltam, de olyan nem volt hogy a gyermekemet ne tudjam oviba vinni, pedig nagyon beteg voltam. Tanácsom hogy keress egy jó pszichológust ő megtud gyógyítani, de ahhoz te kellesz és az AKARATERŐ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!