2 évesetek milyen fürdőjátékkal játszik?
Sziasztok!
Nekünk a pancsoló könyv, csipogóspriccelő állatkák vannak.
Még nincs 2 éves a fiam, de nemsokára az lesz és akár szülinapi ajándéknak jó ötlet lenne.
Akár kádra felrakható szóval bármilyen jöhet.
egy időbe poharakkal is játszott.
Nem tudom a fisher pancsimanók milyen, vagy abból már kinőtt?
Valami olyan jó lenne amin telül be kell tölteni a vizet és pörög valami alul.
Nálunk semmi játék nincs a fürdőszobábban, kádban.
Nálunk a fürdés nem játék, a játék nem fürdés.
Köszönöm, a flakont kipróbáljuk, de egyidőbe szerette a flakon tetejét kinyitni becsukni, bár víz alá nem tette.
Az egyik válaszolónak akiknél a fürdés nem játék stb.
Feltételezem ez valami kamu, nem éppen valós hozzászólás.
Nem, tényleg nem játszunk fürdés közben flakonokkal, meg spriccelős játékkal, meg kacatokkal.
Persze játszva tanulnak fürdeni, megmosni magukat.
6hónapig fürdettem kiskádban őket, megtanultak állni, azóta zuhanyoznak a nagykádban, és játékszerek nélkül 10perc alatt kész a két gyerek. És nagyon jól elvannak. Nálunk ez nem játék, ez fürdés, a tisztálkodás tanulása.
Esti rituálé nálunk nem itt kezdődik.
Persze ez sokaknak elképzelhetetlen, hogy ilyen is van, meg kamu hozzáállás, meg tudom is én. Van ahol működik.
ok
köszönöm, jó lehet valóban nem kell minden nap játszani.
Mi minden nap betesszük a játékokat a kádba, van, hogy csak egyet, van hogy többet. Szereti, de azért nem órákig fürdik :)
Igazából mikor a kiskádról átszokott a nagyra nagyon nem akart fürödni, ezért is ragaszkodtunk a játékokhoz, mert végül alig várja őket, saját maga dobálja bele a kádba és játszik velük. Így már szeret a nagykádban is fürödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!