Az egy évesetek egyszer, vagy kétszer alszik napközben? Enyém még midig kétszer.
Szia!
14 hós kislányom is kétszer alszik napközben (1 - 1,5 órát) és az egész éjszakát végig alussza (legkésőbb este 8 - kor elalszik, reggel fél 7 körül ébred).
Eleinte oltás ellenes voltam, most már egyre inkább szeretnénk oltatni, de nálunk még nem kapható vakcina (Szlovákiában).
Köszi Lányok! :)
Az enyém pár hete csinálta, hogy már csak egyszer aludt (déltől fél 3-ig), és most újból visszatért a kétszeri alvásra, 7 körül kel, de 9-kor már nagyon álmos. Délután is alszik egy-másfél órát, és éjjel is 9-től 7-ig általában (2-3-szori ébredéssel).
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Egyszer kérdeztem hasonlót, belinkelem.
Az én 1 évesem még kétszer alszik. Délelőtt és délután is másfél órát, éjjel pedig kb fél 9-től reggel 7-ig.
Őt nem oltatom be, őt nem merem, viszont mi a férjemmel be vagyunk már.
Szia, én 1 évesem is kétszer alszik napközben, és este 8-tól reggel fél nyolcig. Igazán rendes kislány. :)
Mivel elég sokat megyünk, ezért megkapta ő is, én is és a férjem is az oltást.
Köszi Lányok. Én nem is értem, hogy bírja a babátok fél 2-ig ébren. Az enyém fél 7 körül kel, de legkésőbb fél 10-kor már majd elalszik ülve, nagyon álmos.
Képzeljétek, nálunk a gyerekorvos nem olt 1 éveseket, a legfiatalabb 2 éves, akit beoltott. Most mi a túrót csináljak?
A szlovákiai anyuka vagyok.
Nem értem, hogy nálatok miért működik ilyen össze - vissza ez az oltás dolog! Itt írnak olyan kismamák is, aki az első trimeszter heteit tapossák és nem hajlandóak beoltani őket a háziorvosok, pedig gondolom saját felelősségre kérik. Vagy a csapból is az folyik, hogy mindenki oltasson, minél előbb, de a háziorvosok meg nagyon sok esetben elutasítják. Aki nem szeretne oltatni, az úgy sem megy el, aki meg szeretne úgyis megfizeti (mert olvastam itt olyat is, hogy magáért a vakcináért és a beadásért is fizettek kismamák) és igazán beadhatnák neki, ha már fizetni kell érte. Vagy ugye MO - on volt egy egy éven aluli kisbaba is intenzíven (vele mi van?), akkor azt mondták, hogy a babákat is oltani kell. De akkor miért utasítja el 1 - 1 orvos? Hihetetlen.
Próbáld meg valamelyik oltóközpontot, ha van a közeletekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!