Abban a 3-ban menjen bölcsibe?
A helyzet az,hogy lassan egy hónapja próbálom beszoktatni a fiam a bölcsibe. Ebből kb. másfél hetet beteg volt. Reggelente még sír, ott már úgy-ahogy el van. Tehát még nem az igazi!
Mi a férjemmel, viszont még féléve kaptunk egy wellnesst a szülőktől,hogy menjünk el kettesben két éjszakára. Eddig mindig vittük. A mamikkal imád lenni, ezzel nincs gond, viszont bölcsi óta nem alszik jól, éjjel van,hogy megébred és keres valamelyikünket!
A kérdés,hogy mi a jobb,ha abban a két és fél napban nem megy bölcsibe, vagy,ha igen? Nem tudom,hogy mennyire viselné meg,hogy nem mi megyünk mondjuk érte, hanem a mamik!
Kedves Válaszoló!
Pont most jutott ez nekem is eszembe,hogy kell egy próba nap!
Szerintem a jövőhéten ott altatom valamelyik maminál és hagyom,hogy reggel ő vigye bölcsibe!
De lehet,hogy az egyik napot ellógja majd a bölcsiből!
Nem kattognék ennyit,ha már stabilan be lenne szokva!
köszönöm a válaszod
Nem kín a bölcsi, mert csak a beadásig van fesztivál, ami még érthető, hiszen kb. két hetet tudott eddig menni.
Megmondom őszintén, nagyon ránk férne egy kettes kikapcsolódás, a férjem munka mellett tanul, vizsgázni fog, éjjelente nem sokat alszunk. A gyerekkel pedig nyilván nem ugyanolyan a kikapcsolódás. Évente többször megyünk wellness napokra, szoktuk őt is vinni, most lenne először,hogy nem!
Hát megnézzük, és ha gond lesz, akkor visszük!
De nem most mennénk, hanem március végén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!