Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Abban a 3-ban menjen bölcsibe?

Abban a 3-ban menjen bölcsibe?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy lassan egy hónapja próbálom beszoktatni a fiam a bölcsibe. Ebből kb. másfél hetet beteg volt. Reggelente még sír, ott már úgy-ahogy el van. Tehát még nem az igazi!

Mi a férjemmel, viszont még féléve kaptunk egy wellnesst a szülőktől,hogy menjünk el kettesben két éjszakára. Eddig mindig vittük. A mamikkal imád lenni, ezzel nincs gond, viszont bölcsi óta nem alszik jól, éjjel van,hogy megébred és keres valamelyikünket!

A kérdés,hogy mi a jobb,ha abban a két és fél napban nem megy bölcsibe, vagy,ha igen? Nem tudom,hogy mennyire viselné meg,hogy nem mi megyünk mondjuk érte, hanem a mamik!

2014. febr. 8. 05:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem le kellene tesztelni a dolgot az eles "bevetes" elott, es aszerint donteni. Elviszitek a gyereket a mamihoz, es csak akkor avatkoztok be ha nagy a gaz, meglatjatok mire mennek a nagyszulok ha csak maguk nannak. Ha megoldjak gond nelkul a proba napot akkor mehettek, ha nem akkor atgondoljatok megegyszer.
2014. febr. 8. 06:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Pont most jutott ez nekem is eszembe,hogy kell egy próba nap!

Szerintem a jövőhéten ott altatom valamelyik maminál és hagyom,hogy reggel ő vigye bölcsibe!

De lehet,hogy az egyik napot ellógja majd a bölcsiből!

Nem kattognék ennyit,ha már stabilan be lenne szokva!

köszönöm a válaszod

2014. febr. 8. 06:40
 3/8 anonim ***** válasza:
A túl sok bizonytalan pont most nem segít szerintem.Én vinném magammal üdülni, ha már így alakult, elég a bölcsis stressz.Egyébbként Ransburg is azt szokta írni, hogy ha ennyire kín a bölcsi, hagyni kell még elég időt,maradni vele otthon.Néhány hónap, vagy fél év is sokat jelenthet.
2014. febr. 8. 06:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem kín a bölcsi, mert csak a beadásig van fesztivál, ami még érthető, hiszen kb. két hetet tudott eddig menni.

Megmondom őszintén, nagyon ránk férne egy kettes kikapcsolódás, a férjem munka mellett tanul, vizsgázni fog, éjjelente nem sokat alszunk. A gyerekkel pedig nyilván nem ugyanolyan a kikapcsolódás. Évente többször megyünk wellness napokra, szoktuk őt is vinni, most lenne először,hogy nem!

2014. febr. 8. 06:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Ebben a pillanatban én nem mennék nélküle, nagyon sok változás ez neki. De a próba jó ötlet, abból sokminden kiderül.
2014. febr. 8. 07:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát megnézzük, és ha gond lesz, akkor visszük!

De nem most mennénk, hanem március végén!

2014. febr. 8. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Először is Ranschburg. :) És azzal a megszorítással mondja ezt, hogy amennyiben lehetséges. :) Többnyire a munkába állás idejét külső tényezők befolyásolják túlnyomóan, ezért a bölcsi nem opció, amire azt mondjuk, hogy oké, akkor inkább nem. Én pl. pszichológus vagyok, pszichológusok a főnökeim is, és azt mondták, hogy 2 évig maradhatok, és slussz. És meg is tehetik.
2014. febr. 8. 10:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi is pont így mentünk a párommal.Nem volt különösebb gond,a papa ment érte pénteken.Annyi volt,h vasárnap már sűrűn emlegetett minket,de nem sírt.Mondd el neki majd,h ki megy érte aznap,meg hogy ti el fogtok utazni apával.Légy vele őszinte és akkor nem éri váratlanul.
2014. febr. 8. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!