Menjen bölcsibe?

Figyelt kérdés
Nemsokára 3 éves a kislányom és nem vették fel óvodába. Bölcsibe mehetne, heti 2napot( fizetős, nem drága). Nagyon szeretett volna oviba menni, ezért intéztem a bölcsit neki. Most viszont azt látom, hogy ott nagyon picik között lenne, lehet, hogy visszafejlődne, rajta kivül senki nem szobatiszta szerintem. Én itthon vagyok a kistesóval,bár nincs segitségünk, jól elvagyunk, nekem nem gond, ha nem jár sehová. De főleg télen a kicsivel nem igazán jutunk el gyerekközösségbe, a nagy pedig már igényelné. Mit tennél a helyemben?
2012. aug. 31. 15:26
 1/1 anonim ***** válasza:

ó, ez az ovihelyzet szörnyű mindenhol...:-(((

Én a helyedben beadnám a bölcsibe, az is jobb mint a semmi, és ha bármi negatív tapasztalatod, érzésed lenne, akkor kiveheted, nem?

Az, hogy visszafejlődik a kicsiktől...hát mittudomén, sztem az hogy dedósabban játszanak nem gáz, majd az oviban behozza, de én inkább azt gondolom, hogy nem visszafejlődik, hanem csak nem fejlesztik, így stagnál...

2012. aug. 31. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!