Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt hogy lehet lelkileg...

Ezt hogy lehet lelkileg átvészelni?

Figyelt kérdés

4 hete szültem, de szülés után pár perccel meghalt a babám. Iszonyat trauma volt, de eldöntöttük, hogy amint lehet újra babát szeretnénk. Az orvos 3 hónapot mondott, hogy annyit várjunk. (Sokan mondták, hogy az kevés, mert lelkileg is fel kell készülni, de mi készen állunk. Első baba lenne, és annyira a babás életmódra rendezkedtünk be, hogy most nem érezzük teljesnek a házasságunkat; hiányzik a baba belőle.)

Szóval 4 hét telt el, még bő két hónap vissza van, és az sem biztos, hogy egyből teherbe esek. Próbálok másra gondolni, de nehéz. Vánszorognak a napok, mintha börtönben lennék. Ráadásul mindhárom barátnőm terhes. Nagyon nehéz lelkileg. Ráadásul bőven a 30-as éveinkben járunk, szóval fiatalok sem vagyunk.

Ezt hogyan lehet átvészelni?

2014. febr. 6. 19:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja, és millió ölelés neked is.
2014. febr. 6. 20:56
 12/12 anonim ***** válasza:
A rossz dolgokról mindig beszélnek az eberek, az mindig "pletyka" tárgyát képezi, hogy a szomszéd városban Beáta elvetélt, de az, hogy a szomszéd két utcában makk egészséges csoda szép csecsemők születtek azt nem híresztelik. Sok sok rossz dolog történik a világban sajnos, de annál sokkal több jó dolog, és inkább erre kellene koncentrálni. Borzalmas ami veled történt, én csak 6 hetes magzatot veszítettem el, de az is nagyon megviselt , el sem tudom képzelni mit éreztem/éreznék a te helyzetedben, DE fel kell állni és menni tovább!
2014. febr. 7. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!