Érdemes apródon, vaterán, tesz-veszen babaholmikat venni?
CSak és kizárólag a vaterát, teszt veszt ajánlom!!!!
Ott meg tudod nézni hány adásvétele volt és pozitív negatív értékelései mennyire vannak. Nem érdeke, hogy negativval lehúzd mert egyszer átver valakit.
Az apródon ez lutri.... Én már megjártam, soha nem vásárolok onnan többet, nincs bizalmam. Mondjuk ha személyes átvétellel veszel akkor nincs lutri, mert látod mit veszel, de én postán vettem játékot és nem működött, pedig hibátlan játéknak írta.
A vaterán teszvesezn meg ha nem egyértelmű kérj méretet mérje meg a váll-ülep távolságot, nadrág belsőszárhosszt, így egész jól el lehet találni a méretet tényleg! Sokszor vásároltam már és mindig jó lett a méret!!!! És a képeken látszik milyen állapotban van.
Illetve ha nagyon szűkszavú, akkor rákérdezel, hogy bármi folt, szakadás, vagy a játék működik-e stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!