Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt anyukák akik...

Vannak itt anyukák akik utálnak játszóterezni? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Tudom most rossz idő van , senki nem jár.

Én nem szeretem ezeket a mindenkinél mindent jobban tudó, okoskodó, kölesgolyót hurcoló ... anyukákat. Helyette inkább sokat sétálunk a barátnőmékkel. Hintázni meg tud az udvarban és az oviban is.

Olyanok válaszát kérem, akik NEM szeretnek játszóterezni.

2014. febr. 4. 14:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
53%
Nem a szegénységgel van bajom, hanem hogy azért bezsólogatnak, mert én megveszem a gyerekemnek a drágább játékokat. Senkit nem léztem le amiatt mert szegényebb, senkinek nem szóltam, ha játszott a mienkkel, ők meg basztatnak, hogy miért vettem a gyereknek. Hát mert csak. ilyet akartam venni neki.
2014. febr. 4. 20:44
 22/31 anonim ***** válasza:
A cukormentes napi menüt kérem kedves utolsó :D
2014. febr. 4. 22:49
 23/31 anonim ***** válasza:
Házikészítésű tk kenyér sajttal, vagy vajjal esetleg házi májkrémmel. tk tészta, basmati rizs, néha krumpli hússal és zöldségekkel. Főzelékek tk liszttel és tejföllel sűrítve. Kakaót nem kap, csak tejet.
2014. febr. 5. 01:32
 24/31 anonim ***** válasza:
25%
ÉS a vajat meg a sajtot is te csinálod, hogy ne legyen benne semmi rossz? esetleg áll 1-2 tehén a kertben? :D
2014. febr. 5. 08:54
 25/31 anonim ***** válasza:
Nyilván nem, de igyekszem jó minőségűt venni és cukor nincs bennük.
2014. febr. 5. 12:58
 26/31 anonim ***** válasza:
Tipikus példái vagytok a játszótéri anyukáknak (főleg a szuperanyuzóra és társaira gondolok).Gúnyolódás, sértegetés, irigykedés és falkában támadás. Értem én, hogy a "csóringer" kifejezés sért benneteket (valóban nem volt szerencsés), de azért túlzás amit csináltok.
2014. febr. 5. 13:12
 27/31 anonim ***** válasza:

De mi a bajod a cukorral? a fejlődő szervezet számára szükséges.

És be van bizonyítva, hogy a sok kövér csokizabáló felnőtt azért csoki-édességfüggő, mert gyerekkorában erősen tiltották. szóval azért én ezt átgondolnám mégegyszer a helyedben.

Illetve akkor oviba sem fogod adni?????

ugye ott a reggeli cukros tea, kakaó, tejeskávé......

a többiről nem beszélve. illetve egy oviskorú gyereket érdekes lesz eltiltanod az édességektől. gondold át mégegyszer a buta gondolatmenetedet a cukorról.

tudod: mértékletesség. ez a kulcsszó

2014. febr. 5. 16:16
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Butaságot írsz, de nagyon. A szervezetnek semmi szüksége finomított cukorra. És az a bizonyított, hogy a legtöbb túlsúlyos felnőtt már kicsiként is súlygondokkal küzdött és egészségetelen kajákat kapott. Bölcsis a fiam. Ott is tk kenyeret kapnak és cukor mentes teát. Ők is az egészséges étkezés hívei. Magánbölcsibe jár, többek között ezért is és oviban is ott fog maradni.
2014. febr. 5. 21:27
 29/31 anonim ***** válasza:
26: buktad, nem vagyok játszótéri anyuka, sőt még anyuka sem. De azért mert ő itt játssza a szuperanyut, meg leszólja, aki ad egy kis cukrot a gyereknek...akkor ha olyan menő, akkor költözzön elitebb helyre. ennyi :D
2014. febr. 5. 22:34
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó. Tanultál szövegértelmezést. Nem érdekel ki mit ad a gyerekének, azzal van bajom, aki az én gyerekemnek is ad anélkül, hogy megkérdezne róla. Messze nem vagyok szuper anya, de vigyázok az egészségére annyira amennyire tőlem telik.
2014. febr. 6. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!