Anyukák, milyen táskával jártok sétálni, játszóterezni?
megmondom őszintén én a dm-es vállon átakaszthatós rongyszatyorba szoktam betenni a legszükségesebbeket és azt viszem le...nincs külön erre a célra táskám, nem is tudom milyen lenne a jó.
De az biztos, hogy sokat nem tudok bele vásárolni, mert akkor leszakad a válla, úgy vág:)
Amúgy meg jó:)
:) Én már csak a mintáján gondolkodom :)
A 2. típusból meg ha jó áron találok vhol, akkor egy olyat is beszerzek -vagányabb napokra :DD
Nekem olyan van, mint a 2.válaszoló, 2. linkje.
Minden elfér benne, ami kell. De ez a másik linkelt táska...nagyon tetszik.
Egy adidas szatyrom van. Tényleg olyan mint egy nagy szatyor, csak jól néz ki, mert adidas :)
Ebbe rakom az én cuccaimat. Plusz pulcsit, esőkabátot nem viszek, azt még itthon eldöntöm, hogy kell-e. Egyébként ha csak a játszótérre megyünk, akkor nem is viszek semmit, csak a telefont és a lakáskulcsot. Ha játszótérre megyünk, a homokozójáték,kréta, labda,s tb másik nagy szatyorban van.
Két gyerek.
Köszi a válaszokat!
Az ökokuckós táska tényleg jól néz ki, valami ilyesmire gondoltam én is. Az esőkabát mostanában sajnos elmaradhatatlan nálunk, olyan borús egész nap az idő, bármikor elkezdhet esni...
De jó kérdés, én már motorozom, ill. a kisfiam, és folyamatos szenvedés az elpakolás, mert nem szeretem a hátizsákot.
a 2. válaszoló öko-s linkje szuper!! nagyon szép táskák! ilyenem lesz, az tuti :))) köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!