Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem lesz ciki ha 2 táskával...

Nem lesz ciki ha 2 táskával megyek szülni?

Figyelt kérdés
mindenböl csak keveset raktam be de igy is 1 nag táskám van meg 2 kicsi válltáska, gondoltam inkább legyen két utazo, nem nbagyok, mint 3 . egyszerüen már fele dolgot kipakoltam, de mégis kell.. enmnyi minden.. ti hány táskával mentetek?
2010. jún. 19. 22:55
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

egy sporttáskába tettem a cuccokat, amik nekem kellettek a benttartózkodáshoz,

egy szatyorba külön, amit a szülőszobára be akartam vinni

a babának és nekem hazamenős cuccokat a férjem hozta be utolsó nap

2010. jún. 19. 23:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne vigyetek egyszerre mindent. Pakolj meg 3 kulonbozo taskat.

1. Ami a szulesnel kell.

2. Ami a szules utan kell a korhazban.

3. Ami a hazautazashoz kell.

Nem erdemes mindent egyszerre vinni. Apuci vagy valamelyik csaladtag be tudja vinni, ha szukseg van a masodik, harmadik taskara es haza tudjak vinni minden nap azt, amire mar nincs szukseg (pl szennyes), igy hazafele se lesz olyan sok cucc.

2010. jún. 19. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy bőrönddel mentem. Aztán minden nap hozattam be valamit a férjemmel. Végül öt plusz szatyorral mentem haza.
2010. jún. 19. 23:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Vanm egy utazotáska amibe nekem vannak a cuccok, van egy válltáska ami kell a szülöszobára, de tele van az is,emrt ide mindent hizni kell, még szülni háloinget is. (kaposvár), és van a babakocsi táska amibe pakoltam a pelenkát popsitörlöt, 2 kisruha stb.. babának. ezeket mindenképp be kell vinnem, a hazahozos ruha meg atöbbi háloing stb, nincs ebben., igy is mindenbölk csakj 2-t tettem be, wc papirbol és háloingböl is.. még is ennyi a cucc. akkor most mit hagyjak itthon? ezért kérdeztem hogy a 3 táskábol ha 2-t csinálok ugy ho e?
2010. jún. 19. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek sok ilyenkor a cucca, nem kell aggodnod a taskak szama miatt, vigyel mindent amire szukseged lehet.
2010. jún. 19. 23:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is egy kisebb méretű utazóbőrönddel mentem szülni,meg egy másikkal,ami szintén nem volt kicsi,és meg merem kockáztatni hogy volt nálam még egy harmadik nylon táska is:-) nem győzték utánam hurcolászni az ápolók,de senki nem szólt semmit:-)
2010. jún. 20. 08:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy táska és egy szatyor lett. A szatyorban vannak a szülőszobára szükséges dolgok, a táskában pedig a bentfekvéshez szükséges dolgok. Pedig nálunk még babaruhát is kell vinni. Ha akarod megírom hogy miket kellett becsomagolni.
2010. jún. 20. 08:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is egy nagy húzós bőröndel mentem be, és mikor jöttem haza, kb 5 nagy táskányi lett belőle!!Minden nap hozott valaki valamit, és a végén már osztogattam el az ételt italt, édességet, gyümölcsöt, és még így is rengeteget hazahoztam!

Nem ciki ha sok a cuccod, de hidd el felét sem fogod hasznát venni a bevitt dolgoknak!Sokan írták már ige a gyakorira hogy a szülőszobába külön csomagolnak!Hát én csak kikaptam a bőröndből a tusfürdőm, törölközőm,papucsom, wc-papírt!Másra nem volt szükségem!Hálóinget kaptam, más viszont nem kellett!Nem nyaralásra mentem hanem szülni!Utána sem kellett sok minden!Tisztálkodószerek hálóing, eldobható bugyi, betét, mellszívó, melltartóbetét!Szűken ennyi!Ja és ami nekem jó volt hogy volt, az a hajszárító!

2010. jún. 20. 09:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, már összepakoltam, de tényleg csak mindenböl a legszükségesebbeket, már 2x ki is pakoltam, de mégis minden kell, pedig hajszáritot se tettem be, a mellszivot is kivettem majd behiozzák másnap.. mégis olyan kevés a hely, de lehet hogy csak az én táskám kicsi? nagyon régen voltam korházbna, ezért lehet hogy ugy érzem sok a cucc, pedig nem..
2010. jún. 20. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Én egy sport hátizsákot pakoltam meg az alábbi dolgokkal és minden belefért:

2 hálóing, 2 zokni, 5 bugyi, 16 db betét, sampon, fogkrém, fogkefe, tusfürdő, testápoló, papucs, pohár, kanál, villa, papirzsepi, wc papir, deo, nedves törlőkendő, 1 pelenka, 1 száraz törlőkendő, törülköző, mellszivó, melltartó betét, melltartó, 1 sportkupakos viz, édes keksz, 2 pelenka a babónak, egy kispárna,

Plussz csináltam egy kis csomagot a férjemnek is amig várja hogy megszülessen a baba: csoki, viz, energia ital.

Hát első körben ennyi ami még majd kell a férjem behozza.

Az első szülésemnél se volt másra szükségem hiszen ha minden rendben csak 4 nap :) Remélem tudtam segiteni.

2010. jún. 20. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!