Miben jártok játszóterezni?
Nálunk sok anyukán látok farmert hozzá farmer kabátot vagy passzos dzsekit.
Legtöbb anyukán magassarkú van.
Láttam már szoknyás anyukát is és öltönyös apukát is délelőtt 11 fele.
Most mennénk először, de nem gondoltam volna, hogy így ki kell öltözni oda.
Én simán csak szabadidő ruhában (mackó nadrágban és pulcsiban) lemegyek, de a látottakból ítélve úgy gondolom, hogy kinéznének.
Általában melegítőben.
De ha előtte ügyeket intézek,akkor nem megyek haza pusztán átöltözni.
Akkor én is magassarkúban megyek.
Ahogy pl. megyünk a férjemért a melóhelyre délután, ő is öltönyben jön utána velünk egy kicsit játszani!
Lehet, hogy ügyet intéznek. Erre nem is gondoltam..
Itt van a játszótér előttünk (FSZ-n lakunk) és mindennap látom őket. Mindennap így mennek be a játszótérre.
Általában reggel 7-fél8tól délig ott vannak.
Majd du.3-4-től este 7-8-ig.
De, teljesen mindegy!
Csak képzeld, érdekel/érdekelt, hogy ki mibe jár le, mert nekem fogalmam sincs róla, hogy milyen ruhába szokás menni.
Nyilván nem kis estélyibe, de ha farmerba, akkor abba megyek le én is, max. nem magassarkúba, hanem hozzá való kényelmes cipőbe.
Akkor hajrá!
Abban menj, amiben akarsz.
Csak ezt kb. olyan,mintha megkérdeznéd itt a neten,hogy mit vegyél fel reggel.
Lehet,hogy ügyet intéznek, de az is lehet,hogy csak szimplán így öltözködnek!
A lényeg,hogy leviszi a gyerekét!
Engem sosem érdekelt,hogy ki miben van!
Mi nem városban lakunk, így a játszótér nem különösebben zsúfolt, bár amióta felújították elég népszerű.
Mégis, én simán melegítőben, sportcipőben, pulóverben megyek . A kislányomat is így öltöztetem, mert ez a kényelmes és ezt a viseletet "nem sajnálom" a mászókákon meg a csúszdán stb.
Ha bevásárolni megyünk és a játszótérre is betérünk, akkor farmerben vagyok.
Én adok magamra, és nem járok melegítőbe sehová, nem akartam el anyukásodni az otthon töltött évek alatt. Így a minimum a farmer, vagy valami laza nadrág, zsebes, stb. Még a boltba is átöltözök, és nem azért, hogy mutogassam magam, egyszerűen nekem jól esik így. És a hajam sem zsíros. Na nem kell extrákra gondolni, nem festem magam, meg ilyenek...
Meg amúgy is a játszótéren leülök, utána át kel öltözni, nem vagyok abban a lakásban. A gyerek összefogdos a homokozós kezével..
Valtozo.
Altalaban utcai ruhaban, merthogy nincs kozel hozzank sem a jatszoter, sem az uzletek, igy az esetek donto tobbsegeben a jatszoterezest bevasarlas koveti. Az uzletek pedig egy bevasarloutcaban vannak, vagy a szupermarketbe setalunk at, egyik helyre sem mennek pamutmelegitoben. (Hozzateszem, hogy normalisabb utcai melegitom nincs, mert nem vagyok egy sportos tipus, nem adnek ki csak emiatt 20-30 ezer forintot egy igenyesebb melegitoert, amit vagy hordanek, vagy nem. Csak 1000 forintos pamut melegitoim vannak, ami otthon jo, meg futni is elmegyek bennuk, illetve ha csak a jatszoterre megyunk korareggel, akkor oda is felveszem, de a bevasarloutcaba mar nem vennem fel.)
Szoval igen, az esetek donto tobbsegeben en is csinosabb ruhaban vagyok a jatszoteren is, normalis farmer, normal felso, kabat, borcipo (mivel csak borcipoket veszek), magassarku, vagy telitalpu, nagy ritkan balerina, mert nem igazan szeretem a teljesen lapos cipoket. De mivel en hordok szoknyat, egesz ruhat is gyakran, szeretem oket, igy azokban is elmegyek a jatszoterre, mert nekem az is szimplan utcai oltozek.
Egyenlore meg nem mentem vissza dolgozni, de ha megtortenik, akkor munka utan fogom begyujteni a gyerekeket az ovodabol, esetleg utana lesz jatszoterezes, biztos, hogy nem fogok hazamenni atoltozni emiatt, mert az nagy kerulo lenne. Szoval leszek en meg ceruzaszoknyaban, ruhaban, illetve szovetnadragban is a jatszoteren, mert muszaj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!