Kedves Anyukák! Ti milyen gyakran jártok el napközben/este szórakozni a gyerek nélkül?
Ezek milyen jellegű szórakozások (torna, kávézó, mozi, színház stb.)?
Mennyi idős(ek) a gyereke(i)tek?
Köszi a válaszaitokat!
A lányom három és fél éves, a fiam 20 hónapos, 18 hósan abbahagyta a szopizást, azóta néha el tudunk menni a férjemmel kettesben este is valahová, anyukám vigyáz olyankor a gyerekekre. Nem történik meg túl gyakran, de úgy havonta egyszer eljutunk valahová - céges rendezvényen voltunk a férjem cégénél, meg egy farsangi bálban, amit a lányom ovija szervezett.
Igyekszünk kihasználni a lehetőséget, nem sokáig fog menni ez úgysem, hiszen júniusra várjuk a harmadik babót. :-)
15 hónaposak az ikreim, egyszer voltam nélkülük szórakozni, a bátyám esküvőjén. Összesen 5-6 órára mentem el.
Egyéb szórakozás a napközben lopott pár perc, amikor lerogyok egyet a számítógép elé, mint most is. :)
Esténként, ha már alszanak, néha filmet nézünk a férjemmel, vagy társasjátékozunk, de a közös vacsora és beszélgetés is ki tud kapcsolni. Ennyi.
4 éves fiam van. Már kisebb korában is az volt a rendszer, hogy havonta egy este elmegyek valahova szórakozni (hozzáteszem, csak hogy ne legyen félreértés, egyedül nevelem, ezért nem többes számban írtam). Általában a baráti társasággal járunk koncertre vagy csak beülni valahova este egy-két sör mellé beszélgetni.
Színházban sajnos már ezer éve nem voltam, pedig nagyon szeretem a színházat, csak elég drága mulatság :S
A kisfiam ilyenkor a nagyihoz szokott menni, és rettentően élvezi a dolgot :)
Volt kolléganőkkel egy-két havonta egy alkalom, pizzéria. Barátnőm mióta másik városban dolgozik szinte semmi A párommal ha jó idő van ritkán motorozni is megyünk, kávé, üdítő....ennyi.....
Egy évben egyszer Pesti barátnőhöz két napra. Pálinka, vörösbor,....stb..!
Picim most 2 éves. Először 8 hónaposan mentem el apával egy napra kikapcsolódni.
Egyébként mióta lejárt a GYED-em, és GYES-en vagyok, leépülőben mindenféle szórakozás...... amire eddig jutott, arra már nem ....
Talán szórakozás marad, hogy három havonta el tudok menni fodrászhoz gyerek nélkül:):):) De ha kikapcsolódáshoz sorolható, a gyerek a maminál hétvégére verzió......az havonta egy-két hétvége...ez többett jelent mindennél..:):)
A nagy 4 éves, a kicsi 2 éves.
4,5 éve vagyok itthon, ez idő alatt egyszer sem jutottam el szórakozni, kikapcsolódni. Hiába mennénk a férjemmel moziba (10 év alatt 1szer voltunk), a nagyi kijelentette, hogy ő bizony nem vigyáz a gyerekekre, mert nem tudja, mit adjon nekik enni és nem tudja őket megfürdetni sem...
Az én szórakozásom az, ha az egész család elmegy 1 hónapban 1szer nagybevásárolni.
Sehova nem járok,pedig már rám férne,15 éve itthon vagyok gyesen.A legnagyobb 14 éves a legkisebb 2.
Már eléggé nehezen bírom itthon.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!