Nálatok hogy jön majd a mikulás? 5-én este kiteszi a gyerek a csizmát és reggelre benne lesz, vagy még 5-én este belopódzik és még este megtalálja a csomagot?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 20:02
1/12 anonim válasza:
Hozzánk mindig 6-án reggel érkezett meg a Mikulás:))
2/12 anonim válasza:
Nálunk 6án reggelre jön. Este kitesszük a kiscsizmát, kekszet, teát (tejet nem, mert meleg van bent, megromlik, a tea meg jó a hidegben a télapónak is :D). Reggel, mikor felébred, akkor találja meg a csomagot, és az ajándékokat.
3/12 anonim válasza:
nekünk holnap késő délután jön, mert kedd reggel megyünk a kisbarátjához már korán, így nem lenne ideje örülni, ezért döntöttem a hétfő este mellett. Mivel kedden egész nap odaa leszünk, és tuti nagyon fáradt lesz, ezért kedd este sem tudna örülni. Holnap mamánál lesz napközben, és mikor hazajön várja a Mikulás ajándék.
4/12 anonim válasza:
Este kitesszük a csizmát, és reggel mire fölkelünk, tele lesz :DDDD
5/12 anonim válasza:
Nálunk is 6.-án reggel jön a Miki bá!
6/12 A kérdező kommentje:
:) Köszi a válaszokat!
Én is úgy terveztem, hogy 5-én kitesszük és 6-án reggel mikor felkelnek, már tele lesz a csizma. :)
2011. dec. 4. 20:31
7/12 anonim válasza:
5.-én este jött volna, hogy kibírja úgymond élvezni. Mert 6.-án 6-kor indulnunk kellett volna a bölcsibe. De viszont beteg, így 6.-án reggelre jön.
8/12 anonim válasza:
nekünk 5-én este fog jönni mert reggel apa már nincs otthon és ő lemaradna az örömről
9/12 anonim válasza:
Nálunk is 6-án reggel jön a Télapó. :) Jaj, már nagyon várja! :)))
10/12 anonim válasza:
nálunk (16 hónapos) 6-n délután jön, mikor felébred a délutáni alvásból, akkor ér haza apa igy látja az örömét ugyis. egy kicsi gyereknek igy is jó, ébredés után csomi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!