Ti jártok tanácsadásra?
Anyum folyton ezzel nyüstöl, hogy hogyhogy nem kell nekünk tanácsadásra járni, mikor neki mind3 gyerekével kellett, ott mértek minket stb... Hozzánk 2-3 hetente kijön a védőnő, megelégszik az általam bediktált súly adatokkal, ha van valami azt megbeszéljük, ha nincs semmi, akkor van, hogy ki sem jön, csak telefonon elintéz, hogy minden ok.
Szerencsére tényleg minden ok, azt hittem már nincs is olyan, hogy tanácsadás, erre véletlenül megláttam, hogy a rendelőben ki van írva, h szerdánként van.
Miről van ott szó? Érdemes eljárni ebben az esetben?
Így van ahogy az 1. írja. Eleinte 6 hós korig havonta, ha nem gyarapszik jól, akkor sűrübben, már csak az oltások miatt is menni kell havonta. Vagy nálatok máshol adják az oltást?
Aztán 6 hós kor után 1 évesen, 18 hósan, 2-3-4-5-6 évesen.
Hozzánk nem is jár ki a védőnő.
Terhesség alatt kb 4-5 alkalommal kellett menni, vizeletet egyszer sem nézett.
Babához sem jött ki soha, amikor vittem oltásra, ott megmérték, és slussz. Amikor nem volt oltás, soha nem vittem. Hagyjanak engem békén. Ha akarnak valamit, szóljanak. Soha nem szóltak.
Ha nincs kérdésed, mégis minek mennél??
ja, az kimaradt, hogy 11 hetes a kisfiam :)
A 2 hós oltást itthon kapta, a 3 hósra mondtam, h már én mennék, mert addigra már mérlegünk sem lesz...
Szerencsére gondunk nincs, meg nem is vagyok az az aggódós anyuka, csak furcsálltam, hogy még nem is hallottam róla, hogy van ilyen, illetve, hogy ott mit csinálnak.
Gondolom kismama vagy még és nem gyerekekkel vagy otthon, csak mert akkor biztos járnál tanácsadásra mivel oltást akkor adják be és akkor van súlymérés stb. is:) Ott tuti ott van a gyerekorvos és a védőnő is. Van akihez ezenkívül ki se jár a védőnő.
Ha kismama vagy akkor azt a részt nem értem hogy vizeletet, vérnyomást néz neked otthon? Vagy ilyen nincs?
Mert nekem a tanácsadásra ezek miatt kellett mennem, vérnoymást mért meg súlyt, meg vizeletet nézett néhány dologra hozzá érkeztek a vér eredményeim, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!